26 / 04 / 2024

Solarkent konutlarında fiyatlar 124 bin TL'den başlıyor!

Solarkent konutlarında fiyatlar 124 bin TL'den başlıyor!

Solarkent'ten daire alanlar yüzde 25 peşinat ve ilk taksiti teslim tarihi nisan 2011'den sonra ödeyecek . 0 faiz ve 60 ay vade için fiyatlar 124 bin TL'den başlıyor



Hazır Giyim sektörünün önde gelen gruplarından Aydınlı Grup, inşaat sektörüne giriş projesi olan Solarkent projesinde iddialı bir kampanya başlattı. Esenyurt'ta 30'ar katlı 4 blokta toplam 866 daireden oluşan Solarkent'ten konut alanlar peşinat ve ilk taksiti, teslim tarihi Nisan 2011'de dairelerini teslim aldıktan sonra Mayıs 2011'de ödeyecek ve "0" faizle 60 ay vade imkanından yararlanacak. Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni, "Konutlarımızın yüzde 80'ini sattık. Yeni kampanyamızla 'faizden, kiradan, peşinattan ve taksitlerden kurtulun' diyoruz ve bu avantajlı kampanyayla teslimattan önce kalan konutlarımızı satmayı hedefliyoruz" dedi. Solarkent'te minimum taksit tutarının bin TL, kira tutarının da 700 Tl olduğu bilgisini veren Çepni, dairesini kiraya veren kişinin aldığı kira üzerine 300 TL ödeyerek konut sahibi olabileceğini söyledi. '

Kira geliriyle taksit ödeyin'
Çepni,"Bu kampanyayla Solarkent'ten konut alanlar, evlerinin tapusuna sıfır peşinatla kavuşacak. Ev sahipleri yüzde 25 peşinatı ve ilk taksiti evlerine taşındıktan sonra, Mayıs 2011'de ödeyecek" diye konuştu. Çepni, kampanyayla yüzde 0,30 faizle 96 ay, yüzde 0,40 faizle 120 ay, yüzde 0,64 faizle de 180 ay taksit imkanı sunduklarını da söyledi. Projede dairelerin fiyatları 124 bin TL'den başlıyor.
Sabah

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

60 ay vade, peşinat ve taksitler teslimden sonra

Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Aydınlı Grup’un inşaat sektöründeki ilk projesi Solarkent’te yeni bir kampanya başlattı. Solarkent’ten konut alanlar, resmi teslim tarihi Nisan 2011’e kadar peşinat ve taksit ödemeyecek. Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni, “Konutların yüzde 80’ini sattık, bu kampanyamızla da teslimattan önce kalan konutlarımızı satmayı hedefliyoruz” dedi. Kampanyanın ödeme koşullarıyla sektörde bir ilke imza attıklarını dile getiren Çepni, “Bu kampanyayla Solarkent’ten konut alanlar, evlerinin tapusuna sıfır peşinatla kavuşacak. Ev sahipleri yüzde 25 peşinatı ve ilk taksiti evlerine taşındıktan sonra, Mayıs 2011’de ödeyecek. Yani ‘önce taşın, sonra öde, hem de faizsiz öde’ diyoruz. Peşinat ve taksitleri eve taşınınca alan ve ‘0’ faizle 60 ay vade imkanı sunan, çok kısa bir süre sonra da teslim edilecek başka proje yok” diye konuştu. Çepni, kampanyayla yüzde 0,30 faizle 96 ay, yüzde 0,40 faizle 120 ay, yüzde 0,64 faizle de 180 ay taksit imkanı sunduklarını da söyledi.

“Hayal değil gerçek satıyoruz”

Türkiye hazır giyim sektörünün önde gelen gruplarından Aydınlı’nın 2009 yılında inşaat sektörüne iddialı bir giriş yaptığını ve ilk projesi Solarkent’te sona gelindiğini belirten Alpay Çepni, şöyle devam etti:
“Solarkent, İstanbul’un hızlı ama düzenli gelişen ve sürekli değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yükseliyor. Konut teslimine 7 ay kala projenin yüzde 85’ini tamamlamış durumdayız. Farkımız da burada; pek çok projede konutlar 3 boyutlu çizimler ve maketler üzerinden seçiliyor; oysa biz ‘hayal’ değil ‘gerçek’ satıyoruz. Ev hayali kuranları, büyük oranda tamamlanmış ve teslimine çok kısa bir süre kalmış bir projeden konut sahibi yapıyoruz.”
 
Danışmanlığını Ediz Giray yapıyor

Solarkent’in bölgenin en çok konut satılan, en hareketli projesi olduğunun altını çizen Çepni, “Satış ve pazarlama ekibimizi güçlendirdik. Gayrimenkul sektörünün duayenlerinden Avrupa Proje Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, projemize danışmanlık vermeye başladı. Yeni satış ekibimizin göreve geldiği bir ay içinde, yaz ve Ramazan dönemi koşullarına karşın satışlarda fark edilir düzeyde artış yaşandı” dedi. Alpay Çepni, Aydınlı Yapı’nın gayrimenkul sektöründe en büyük ve güvenilir oyunculardan biri olmayı vizyon edindiğini ifade ederek, “Marka bilinirliğinde ilk beşte yer almayı, kalite ve etkinlik anlamında Türkiye’nin parmakla gösterilen inşaat firmalarından biri olmayı ve inşaat sektöründe kalıcı olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Hürriyet 



Geri Dön