29 / 03 / 2024

Şömine odununuzu Agma Pratik kırıyor

Şömine odununuzu Agma Pratik kırıyor

Agma Pratik Balta kendine has yapısı ile her büyüklükteki odunu ve kütüğü kolayca kırıyor. Hem de katlanan ve demonte edilebilen özelliği ile çok az yer kaplıyor



Şömine herkes için büyük bir keyiftir. Tabi hazırlık aşamasını saymazsak. Doğada yaşamayı sevenler için hem ısınacak hem de keyif yapacak malzeme hiç kuşkusuz ki odun ve kütükler. İşin en zor kısmı ise bunları yanmaya hazır hale gelecek şekle getirmek. Artık Botanika tarafından Türkiye'ye getirilen Agma ürünleri ile işiniz çok kolay.


Özel tasarımı ile Agma Pratik Balta, uyguladığı 14 tonluk basınç ile her büyüklükteki odun ve kütüğü rahatlıkla parçalayabiliyor. Bu gücüne rağmen çocuk ve yaşlılar dahil herkesin kullanabileceği kadar basit ve güvenli. Kolay monte ve demonte edilebilen makinenin az yer kaplama ve rahat saklanma özellikleri de kullananlara büyük avantaj sağlıyor. Ergonomisi odun kırmanın vereceği yorgunluğun aksine sağlıklı beden hareketleri yaptırarak için size egzersiz imkanı veriyor. Hiçbir bakım gerektirmeyen Agma çevreci yapısı ile de çevre dostu insanların en iyi yardımcısı oluyor.



Geri Dön