27 / 04 / 2024

Somuncu Grup, Paşapark Rezidance'ı 2014'te hizmete açıyor!

Somuncu Grup, Paşapark Rezidance'ı 2014'te hizmete açıyor!

Mimarlık, inşaat, hizmet ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Somuncu Grup, Paşapark Delüxe ve Konya'nın en önemli rezidansı olacak olan Paşapark Rezidance'ı da 2014'te hizmete açmayı planlıyor...



Mimarlık, inşaat, hizmet ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Somuncu Grup, Paşapark Delüxe ve Konya'nın en önemli rezidansı olacak olan Paşapark Rezidance'ı da 2014'te hizmete açmayı planlıyor.
Mimarlık, inşaat, hizmet ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Somuncu Grup, her geçen gün projelerine bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Sektörde yer alan ve turizm yatırımlarını Adella çatısında birleştiren Somuncu Grup turizm yatırımlarıyla adından sıklıkça söz ettiriyor.
Kültür turizminin en önemli merkezlerinden olan Konya, tüm Türkiye tarafından gelişimi fark edilen bir pozisyona geldi. Konya'da turist sayısının çoğalması konaklamaya olan ihtiyacın artmasını sağlıyor ve bu nedenle Somuncu Grup bünyesinde yer alan Adella turizm yatırımlarını artırma çalışmalarına hız veriyor.
Paşapark Hotel Turizm projelerinin ilki olan Paşapark Hoteİ, hem kent merkezine hem de Mevlana Müzesi başta olmak üzere Konya'nın tarihi ve turistik mekânlarına çok yakın bir konumda yer alıyor. Çağdaş ve modern dizaynı ile adından da sıkça söz ettiren Paşapark Hotel, iş ve tatil amaçlı seyahat eden konuklarına verdiği hizmetle dikkatleri üzerine çekerek Türkiye'de en çok tercih edilen prestijli oteller arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.
Kişiye özel hizmet anlayışı ile konuklarına özel olduğunu hissettiren Otel, deneyimli ve güler yüzlü personeli, 33 standart, 16 aile, 2 delüxe, 1 junior suit, 3 corner ve 1 teras suit olmak üzere toplam 56 odasında misafirlerini özenle ağırlıyor.
Paşapark Hotel bünyesinde yer alan Konya ve dünya mutfağından örnekler sunan Paşa Mutfağı restoranında Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetleri yer alıyor. Otelde sabahları açık büfe, öğle ve akşam yemeklerinde ise A'la Carte hizmet veriyor. Birçok lezzeti bir arada buluşturan restoranda toplam 150 kişiye VIP servis hizmeti sunulabilmektedir.
Paşa Mutfağı restoranında iş yemeklerinin yanı sıra düğün gibi organizasyon etkinlikleri de düzenleniyor. Paşapark Hotel Müdürü Hamdi Ekici "Tüm misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Paşa Mutfağı ile birbirinden lezzetli tatları misafirlerimize sunuyoruz. Ayrıca mutlu bir hayata adım atan birçok çiftimizin bu mutlu günlerinde de onlara eşlik ediyoruz."dedi.
İlk tasarım oteli Turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam eden firma, Anadolu'nun ilk tasarım oteli Paşapark Delüxe ve Konya'nın en önemli rezidansı olacak olan Paşapark Rezidance'ı da 2014'te hizmete açmayı planlıyor. Paşapark Delüxe Hotel ve Paşapark Rezidans, Konya'nın iş ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla bilinen Kerkük Caddesinde açılacak.
Tarihi ve kültürel mirası ile Türkiye'nin önemli şehirlerinden Konya'nın turizmine yüksek katkı sağlaması beklenen otel, Anadolu'nun iş ve turizm sektöründeki imajını bir üst levele taşıyacak.
Turizm Yatırımları Adella çatısı altında Somuncu Grup turizm ve işletmeden sorumlu yöneticisi Hamdi Ekici, "Somuncu Grup olarak turizm sektöründe yatırımlarımız devam ediyor. Görüyoruz ki Türkiye'de turizm son 5 yıldır şehir otelciliğine dönüştü ve şehir otelciliği turizmin geleceği konumunda.
Paşapark Otel ile Konya turizmine şehir otelciliğine yenilikçi bir yaklaşım katıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Otel, tüm ayrıntıların düşünüldüğü; hem eğlenceli ve kültürel bir tatil hem de profesyonel bir iş seyahati için gereken her şeyi içinde bulunduruyor. Önümüzdeki dönem hedeflerimizden biri ise Paşapark Delüxe ve Rezidance'ı hizmete açmak. Anadolu'nun ilk tasarım otelini açacak olmamızdan dolayı son derece heyecanlı ve mutluyuz. İnşallah 2014 yılı içerisinde bunları da Konya'nın hizmetine açacağız" dedi.


Rasyonel Haber

Geri Dön