26 / 04 / 2024

Son dakika! Emekli ikramiyesi zammı belli oldu!

Son dakika! Emekli ikramiyesi zammı belli oldu!

Milyonlarca emeklinin beklediği Ramazan Bayramı ikramiyesinin tutarı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram ikramiyesinin 1100 lira olacağını açıkladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu bayram ikramiyesinin ücreti 1100 lira olacağını söyledi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bin artı enflasyon. Bu da büyük ihtimalle enflasyon 85 TL tutuyor ama onu 100 TL'ye tamamlayacağız. İnşallah 1100 TL olarak duyuracağız. Bunu da Meclis'e değil kararname ile göndereceğim. Vakit kaybetmeden bayrama yetiştirelim istiyorum."dedi.

 Son dakika! Emekli ikramiyesi zammı belli oldu!

Emeklilere bayram ikramiyesi ilk defa 2018 yılında verilmeye başlandı. Üç  senedir bin lira olarak verilen ikramiyenin ramazan bayramında artması emekliler tarafından bekleniyordu.

Emekli ikramiye şartları belli oldu! Bu yıl çift ikramiye ödenecek!

Emekliye müjde! Emekli ikramiyeleri artacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön