24 / 04 / 2024

Son dakika! Gümüş aldı başını gidiyor! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son dakika! Gümüş aldı başını gidiyor! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gümüşe yatırım yapanlar her daim gümüş fiyatlarının nasıl bir seyirde olduğunu merak ediyor. Gümüş’ten kar elde etmeyi düşünen kişiler, piyasaların bir aşağı bir yukarı hareketlenmesinden dolayı tereddütlü. Gümüş zarar mı ettirecek yoksa kazanç mı? İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…



Gümüş, hiç kuşkusuz ki altından sonra en güvenli emtia olarak vatandaşlar tarafından düşünülmekte. Açıklanan resmi kayıtlara göre, yatırımcıların merak ettiği ve merakı sebebi ile araştırmış olduğu gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşamakta. Yatırımlarını gümüşe yapan vatandaşlar da adeta şoke oldu.

Amerika Merkez Bankası FED'in 75 baz puan artırımı kararı sonrası yapılacak açıklamalarda (Powell) oldukça etkili olacak gibi durmakta. 75 baz puan arıtımı olduğu açıklandı fakat yumuşak güvercin açıklamalar gelir ise tablo dolar için çok iyi olmayacak.

Dünyaca ünlü analistlerin araştırmalar gözler önüne seriyor ki dolar ve euro da satın alımlar azalmış olduğu zaman, altın ve gümüş gibi yatırım araçlarında yükselişler kendini gösteriyor.

Son dakika! Gümüş aldı başını gidiyor! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Peki, yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen emtia araçları arasında olan gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları cumartesi gününe nasıl başladı? Gümüş için analistler ne demekte? İşte gümüş fiyatları 17 Eylül 2022…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön