19 / 04 / 2024

Sönmez Villaları, Özdere'nin imajını değiştirecek!

Sönmez Villaları, Özdere'nin imajını değiştirecek!

Menderes'te Colesium Center Alışveriş Merkezi'ni bitiren Sönmez Grup, içinde lüks villa ve malikanelerin bulunduğu "Sönmez Villaları" adlı yeni bir projeye başlıyor.



Özdere'de gerçekleştireceği "Sönmez Villaları" adlı projeye başladıklarını dile getiren Sönmez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Budak, Colesium Center projesi ile Menderes'e ekonomik anlamda değer kattıklarını, şimdi Özdere'nin imajını değiştirecek başka bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti.

Toplam 70 adet villa ve malikanenin bulunduğu "Sönmez Villaları"nın denize sıfır ve merkezi konumu, lüks yaşama alanları ve rahatlık sağlayan donanımları ile ev almak isteyenleri büyüleyeceğini belirten Budak, "2'li, 4'lü ve tekli villaların yanı sıra, 400 metrekarelik malikanelerin bulunduğu projemizin içinde, rahatlık ve konfora dair tüm ayrıntılar düşünüldü. Bu villalara sahip olmak isteyenler burada hayal edeceklerinden fazlasını bulacaklar" dedi.

TERCİH NEDENİ
Site içinde özel havuzlar haricinde 2 adet yüzme havuzu, otoparkı, özel güvenlik sistemleri ile ev almak isteyenlerin her türlü ihtiyacına cevap veren "Sönmez Villaları"na yoğun talep beklediklerini belirten Sönmez Budak; "Değişen ve gelişen yaşam şekilleri şehrin gürültüsünden, iş hayatının stresinden uzakta rahat bir dinlenme alanı ihtiyacı doğuruyor. Sönmez Villaları denize yakınlığı hem huzurlu hem de konforu ile ev almak isteyenlerin tercih noktası olacaktır" dedi.
YeniAsır


Geri Dön