26 / 04 / 2024

Soyak Evostar ne zaman teslim?

Soyak Evostar ne zaman teslim?

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Evostar

Halkalı'da yükselen Soyak Evostar'da daire fiyatları 165 bin TL'den başlıyor. 2 etap halinde inşa edilen Halkalı Soyak Evostar ne zaman teslim? sorusuna önümüzdeki ay cevabını verebiliriz...




Soyak Evostar ne zaman teslim?


Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen Soyak Evostar, İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükseliyor.  Soyak Evostar  Halkalı Evleri'nde daire fiyatları 165 bin liradan başlangıç gösteriyor.


40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Soyak Evostar projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon bahçeli dubleks daireler bulunuyor. Halkalı Soyak Evostar 2 etaptan meydana geliyor.


Soyak Evostar Halkalı ödeme planına göre yüzde 1 peşinat verilerek şimdi al 1 yıl sonra öde kampanyası dahilinde konut sahibi olma imkanı bulunuyor. Soyak Evostar Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklüğü 31 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor. Halkalı Evostar projesinde; basketbol sahası, dinlenme alanları, fitness center, yüzme havuzu, voleybol sahası, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, güvenlik hizmetleri ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Soyak Evostar Halkalı daire fiyatları!


1 oda 1 salon konutlar 165 bin liradan 

2 oda 1 salon konutlar 246 bin liradan 

3 oda 1 salon konutlar 365 bin lira, 

2 oda 1 salon bahçe dubleksi konutlar ise 337 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Soyak Evostar ne zaman teslim?

Soyak Evostar ne zaman teslim?: Projede konut teslimleri Aralık ayında yani 1 ay sonra başlıyor...


Soyak Evostar iletişim!

Telefon: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön