19 / 04 / 2024

Soyak Park Aparts Halkalı teslim tarihi!

Soyak Park Aparts Halkalı teslim tarihi!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Park Aparts

Soyak Park Aparts Halkalı teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Soyak Park Aparts Halkalı 'da fiyatlar 200 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor...




Soyak Park Aparts projesi  Soyak Yapı  imzası ile yaşama geçiriliyor. Proje İstanbul'un Avrupa yakasında Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da yer alıyor. 


Soyak Park Aparts Halkalı teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Soyak Park Aparts Halkalı teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Soyak Park Aparts 'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Proje kapsamındaki 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor.


Soyak Park Aparts Halkalı fiyat listesi:

1+1 daireler 200 bin 500 TL'den, 

2+1 daireler 252 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Halkalı Soyak Park Aparts satış fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Soyak Park Aparts Halkalı teslim tarihi!

Soyak Park Aparts Halkalı teslim tarihi hemen olarak belirlendi


Soyak Park Aparts ödeme planı:

Soyak Park Aparts ödeme planı kapsamında 72 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.


Halkalı Soyak Park Aparts projesinde; çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna, yüzme havuzu,  spor alanları,  yürüyüş yolları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Halkalı Soyak Park Aparts adres bilgileri:

Halkalı Soyak Park Aparts adres: Altınşehir İstanbul Caddesi Küçükçekmece / İSTANBUL 



Soyak Park Aparts iletişim

Telefon: 444 0 795

Web adresi: http://www.soyak.com.tr




projeye sor



Geri Dön