24 / 04 / 2024

Soyak Siesta Blue basına tanıtıldı!

Soyak Siesta Blue basına tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe öncü projelere imza atan Soyak, Siesta Blue’yu 23 Eylül Pazartesi İzmir Arena Bayraklı’da düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıttı...Soyak Siesta Blue 100 milyon TL yatırımla gerçekleştirilecek...



Gayrimenkul sektöründe öncü projelere imza atan Soyak, Siesta Blue’yu 23 Eylül Pazartesi  İzmir  Arena Bayraklı’da düzenlediği bir basın toplantısıyla tanıttı. Wellness (iyi ve sağlıklı yaşam) teması üstüne oluşturulan projenin detayları Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel tarafından anlatıldı. Yeşil bina kriterlerine göre tasarlanan ve LEED Silver sertifika adayı olan Soyak Siesta Blue 100 milyon TL yatırımla gerçekleştirilecek. 

 

İzmir Karşıyaka'da ‘az katlı’ bina anlayışıyla oluşturulan ve kentin 2 bin 200 konutluk mega projesi Soyak Siesta’nın yeni etabı Soyak Siesta Blue, 23 Eylül Pazartesi İzmir Arena Bayraklı’da gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı. Wellness (iyi ve sağlıklı yaşam) teması üstüne geliştirilen Soyak Siesta Blue, daha satışa çıkmadan 1500 ön talep alarak Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel tarafından basına tanıtıldı. 




Geri Dön