10 / 05 / 2024

Soyak Siesta, İzmirlileri bahar kutlamasında ağırladı!

Soyak Siesta, İzmirlileri bahar kutlamasında ağırladı!

Soyak Siesta, İzmirlilerin bahar kutlamasına evsahipliği yaptı... Soyak Bahar Şenliğine 1000 misafir  katıldı.  Şenlikte, Sunshine Band Orkestrası, Yavuz Seçkinin komedi skeçleri ve Işın Karacanın konseri büyük beğeni kazandı...   



İzmir Karşıyakaya getirdiği yeni nesil yaşam tarzıyla beğeni kazanan Soyak Siesta, İzmirlileri bahar kutlamasında ağırladı.  27 Mart Pazar günü düzenlenen Soyak Bahar Şenliğine 1000 misafir  katıldı.  Şenlikte, Sunshine Band Orkestrası, Yavuz Seçkinin komedi skeçleri ve Işın Karacanın konseri büyük beğeni kazandı.         

Soyak, İzmirde yeni nesil yaşam alanları yarattığı projelerinde sosyal yaşama renk katacak etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Akdeniz mimarisi, özel peyzaj tasarımı ve doğa içindeki konumuyla dikkat çeken Soyak Siestanın 1. Bölge teslimleri tamamlandı. Yaşamın başlamasıyla birlikte, 27 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Soyak Bahar Şenliği, eğlenceli dakikalara sahne oldu. Soyak Siesta havuzbaşında gerçekleştirilen Bahar Şenliğine katılan İzmirliler, hem yeni komşularıyla tanışmanın yanısıra, hem birlikte baharın gelişini kutladılar, hem de Soyak Siestanın keyifli atmosferini deneyimleme fırsatı buldular. 

1000 kişinin katıldığı Soyak Bahar Şenliği, DJ ve Sunshine Band Orkestrasının müzikleriyle başladı. İkramlar ve Yavuz Seçkinin komedi skeçleriyle devam eden şenlik, gece gerçekleştirilen Işın Karaca Konseriyle son buldu.  Şenliğe katılan konuklar, Soyak Siestadaki yaşamla ilgili yerinde bilgi aldılar.  

2250 konuttan oluşan Soyak Siestanın 761 konuttan oluşan 1. bölgesindeki konutlar, Mart ayı süresince sahiplerine teslim edilmişti. Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk, Soyakın Sürdürülebilir Yaşam anlayışıyla geliştirdiği projelerde, yıllar içerisinde değişen yaşam koşullarına yönelik olarak tasarlanan sosyal alanlar ve etkinliklerle, kaliteli yaşam anlayışının temsilcisi olmayı hedeflediğini söyledi. Soyak Siestada gerçekleştirilen bahar kutlamasına gösterilen ilgi ve yüksek beğeninin mutluluk verici olduğunu belirten Çelenk, Soyakın 50. Yılında yine hoş sürprizlerle Soyakı tercih edenlerin yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

  

Soyak Siestada doğadan uzaklaşmadan kaliteli bir hayat mümkün!

2250 konut ve 6 etaptan oluşan proje, farklı yaşam tarzlarına uygun daire seçenekleri, doğa dostu uygulamalar ve sosyal yaşamı renklendiren olanaklarla, kaliteli bir yaşam için gerekli unsurları sunuyor.   1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daire fırsatlarıyla, farklı yaşam tarzlarına hitap eden proje, doğayla iç içe, konforlu ve huzurlu bir yaşam için tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Soyakın Sürdürülebilir Yaşam anlayışının temsilcisi olan projede, doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamalar, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetik ön plana çıkıyor.

Soyak Siesta projesinin konumu,  İzmir  çevre yoluna direkt bağlantı olanağı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.  Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.  Çevre dostu bir yaklaşımla oluşturulan Soyak Siestanın enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma, aydınlatma masrafları konusunda da avantaj sağlaması hedefleniyor. 

Yeşil çatı uygulaması bulunan Soyak Siestada dimerli aydınlatma sistemleri; daire içlerinde armatürlerde tasarruflu ampüller kullanılıyor. Çevre aydınlatmada tasarruflu (led'li) aydınlatma sistemleri; ortak sosyal alanlarda sıcak suyu ısıtmada güneş paneli ile yapılıyor. Dairelerde 2 kademeli (3-6 litre) rezervuarlı klozet sistemleri ile kişilere su kullanımının dengeli tüketimi teşvik ediliyor. Özellikle doğru yapılan mantolama uygulamaları ile yaklaşık %35-50 oranında tasarruf sağlanması hedefleniyor.

Soyak Siestadan ev sahibi olmak ise çok kolay. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olunan Soyak Siestada, 120 aya kadar %0.75 oranında faiz uygulanıyor. Soyak Siestadan daire sahibi olmak isteyenler; tercihlerine göre ödeme planlarında ara ödeme veya artan taksitlere de yer verebiliyorlar. Soyak Siesta ile ilgili bilgilere www.soyak.com.tr ve 444 0 795 nolu müşteri hizmetlerinden ulaşabilmek mümkün.


Geri Dön