26 / 04 / 2024

Soyak Siesta Oxygen'de sevgililer günü kampanyası!

Soyak Siesta Oxygen'de sevgililer günü kampanyası!

15 Şubat’a kadar Siesta’nın en yeni etabı Oxygen’den daire alanlar çift kişilik Roma veya Paris tatili, 5 yıldızlı otelde konaklama, 2 adet iPad Air, 2 adet iPhone hediyelerinden dilediği birini kazanıyor.



Soyak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkın en güzel yaşandığı Avrupa kentlerinden Roma ve Paris’te unutulmayacak bir tatil hediye ediyor. Siesta’nın en yeni etabı Oxygen’den 15 Şubat Pazar gününe kadar daire satın alanlara; ister yutdışında Roma veya Paris’te balayı tatında aşk dolu bir tatil, ister Sapanca’da 5 yıldızlı otelde çift kişilik 2 gece konaklama ve spa, ister 2’şer adet iPad Air yada iPhone 6 gibi seçkin hediyeler de Sevgililer Günü öncesinde heyecanı doruklara çıkarıyor.


İzmir’de yükselen Soyak Siesta Oxygen eşsiz Körfez manzarasına sahip. Oksijen temasıyla tasarlanan Soyak Siesta Oxygen, havuzu, saunası, spa’sı, açık hava jakuzisi ve spor alanlarıyla hayallerin ötesinde bir  İzmir  vaat ediyor. Yani Aşk’ına nefes aldırmak isteyenlerin yeni adresi, Siesta Oxygen olacak.


Şubat 2015’te açılacak Siesta Meydan alışveriş merkezinin hemen yanı başında yer alan Oxygen’deki daireler, ‘O’ faiz fırsatı, peşin indirimi, “şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla” ya da özel Soyak Finansmanı gibi avantajlarla konut almak isteyenleri bekliyor.


Yeşil bina olarak tasarlanan Soyak Siesta Oxygen’de 1+1 daireler 176.500TL, 2+1 daireler 243.000TL, 3+1 daireler 300.000TL’den satılıyor. Hem ev sahibi olmak hem de Soyak’ın birbirinden özel hediyelerini kazanmak isteyenlerin yapacakları tek şey, 15 Şubat’a kadar Soyak satış ofislerini ziyaret etmek.


Habertürk Egeli


Geri Dön