19 / 04 / 2024

Soyak Soho projesinin rezidans dairelerinde Berker ürünleri kullanılıyor!

Soyak Soho projesinin rezidans dairelerinde Berker ürünleri kullanılıyor!

İstanbul'un en merkezi bölgelerinden biri olan Zincirlikuyu'da yer alan ve LEED Gold sertifikası adayı 77 daireden oluşan Soyak Soho projesinin rezidans dairelerinde Berker B.IQ paslanmaz çelik anahtarlar ve Interra touch panel kullanılıyor...



Binalarda enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker, en ayrıcalıklı projeler arasında dikkatleri çeken Soyak Soho'nun da tercihi oldu. İstanbul'un en merkezi bölgelerinden biri olan Zincirlikuyu'da yer alan ve LEED Gold sertifikası adayı 77 daireden oluşan Soyak Soho projesinin rezidans dairelerinde Berker B.IQ paslanmaz çelik anahtarlar ve Interra touch panel ile tüm kontroller rezidans sakinlerinin elinde... 


Türkiye'de ve tüm dünyada en prestijli projelere imzasını atan ev otomasyonu ve anahtar priz sistemleri sektörünün devi Berker, Soyak Soho projesinde de teknolojinin derinliklerini hissettiriyor. 1919 yılından bu yana hizmet veren Alman merkezli Berker, B.IQ ile Soyak Soho rezidans sakinlerine tek anahtar üzerinden ısı, aydınlatma, müzik ve panjur kontrolüne (PC, Iphone, Ipad ile internet üzerinden) imkan sağlıyor. Rezidans dairelerde kullanılan All-in-one paneller sayesinde site yönetiminden gelen duyurular sistem üzerinden daire sakinlerine iletilebiliyor. Aynı şekilde daire sahipleri de sistem üzerinden dilek ve şikayetlerini site yönetimine iletebiliyor, spa randevusu, taksi & vale çağırma, teknik servis ve sağlık görevlisi desteği gibi site hizmetlerinden  yararlanabiliyor.

Üstün tasarım ödüllü Berker B.IQ, mekanlara kattığı şıklık ve kalitenin yanı sıra,  tüm otomasyon işlemlerini tek tuş ile kontrol edebilme özelliği ile Soyak Soho projesinin de öncelikli  tercihi oldu.

Berker B.IQ, tek anahtar üzerinde ısı, aydınlatma, müzik ve panjur kontrolünün yanı sıra dört farklı materyalden üretilebilen kusursuz tasarımıyla mekanlarda güçlü duruş sergiliyor. B.IQ anahtarın buton kısmından mekanların aydınlatma senaryoları ve dim fonksiyonları yerine getirilebiliyor, buton kısımları aktif olduğunda anahtarların yan kısımlarında bulunan durum led’lerinden aydınlatmaların açık olup olmadığı da izlenebiliyor.  

Tek anahtar üzerinden ısı, aydınlatma, müzik ve panjur sistemlerinin kontrolünü sağlayan Berker B.IQ, ünlü tasarımcı Peter Schreyer’in estetik dokunuşlarıyla şıklığı ve son teknolojiyi uyum içinde harmanlıyor. KNX ile uyumlu B.IQ  tüm yaşam alanlarının ısısını, alarmını, panjur ve müzik sistemlerini yönetmeyi tek anahtarla mümkün kılarken, butonda yer alan led ışık şıklığın tamamlayıcısı oluyor.


Geri Dön