25 / 04 / 2024

Soyak Soho'nun yüzde 70'i tamamlandı! 2013 Aralık'ta teslim!

Soyak Soho'nun yüzde 70'i tamamlandı! 2013 Aralık'ta teslim!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Soho

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’da yer alanrezidans projesi ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak SOHO’nun %70’i tamamlandı...



Zincirlikuyu’da inşaatı devam eden butik rezidans projesi Soyak Soho’nun % 70’i tamamlandı. Emlak Oscar’ı olarak nitelendirilen ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012’de Yeşil Bina Kategorisi’nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho, etrafına giydirilen kaplamayla adeta inşaatı tamamlanmış bir görünüm sergiliyor. Binanın dış cephesinde kullanılan traverten taş ve emprenye ahşap görüntüyü yansıtan kaplama, hem çevrenin kirlenmemesi hem de bina bittiği zaman nasıl bir görüntüye sahip olacağını göstermek için 2 haftalık bir çalışmayla gerçekleştirildi. Mimar Mutlu Çilingiroğlu’nun tarif ettiği gibi kunt, güçlü ve kimlikli bir mimari yapı olan LEED Gold Sertifika adayı Soyak Soho, Aralık 2013’te teslim edilecek.


Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’da kalabalıklardan uzak elit bir yaşam sunan rezidans projesi Soyak SOHO’nun iç mimarı Tanju Özelgin tarafından tasarlanan satış ofisi ve örnek dairesi de görülmeye değer. Farklı bir proje olduğu henüz satış ofisinin girişinden anlaşılan Soyak Soho’nun iç tasarımında kullanılan malzemeleri de girişte incelemek mümkün. Şehir yaşamına göndermeler yapan siyah beyaz resimlerin duvarlarını süslediği satış ofisinin ardından Soyak Soho’nun örnek dairesi görülmeye değer. 2+1 138 m2 olan dairenin salonu son derece zevkli döşenmiş. Banyo ve mutfağıyla da göz dolduran Soyak Soho’nun örnek dairesinde projenin tüm detaylarını yakından inceleme fırsatı sunuluyor.


Telefon: 444 7646

Web Adresi:www.soyak.com.tr



projeye sor



Geri Dön