20 / 04 / 2024

Soyak'tan dekorasyon çeki!

Soyak'tan dekorasyon çeki!

Dekorasyon çeki ile alıcılara evlerini döşeme imkanı veriyor Soyak, halen satışları devam eden Soyak Evostar ve Soyak Siesta Blue ve Soyak Siesta Oxygen projelerimizde 36 ay 0 faiz fırsatı sunuyor.




Dekorasyon çeki ile alıcılara evlerini döşeme imkanı veriyor Soyak, halen satışları devam eden Soyak Evostar ve Soyak Siesta Blue ve Soyak Siesta Oxygen projelerimizde 36 ay 0 faiz fırsatı sunuyor. Bu projelerin tamamını yüzde 1 KDV'li olarak satan Soyak, ayrıca Soyak Evostar'da müşterilerinin dairelerini diledikleri gibi dayayıp döşemeleri için dekorasyon çeki hediye ediyor. Peşin alımlarda ise yüzde 10 indirim fırsatı sunduklarını söyleyen Soyak Holding CEO'su Dr. M. 

Emre Çamlıbel, Soyak Soho projelerinde ise yüzde 10 indirim kampanyalarının devam ettiğini söyledi. Çamlıbel, Soyak Soho, Soyak Evostar, Soyak Siesta Blue ve Soyak Siesta Oxygen projelerindeki kampanyaların yıl sonuna kadar geçerli olacağmı kaydetti. 

Müşterilerine sundukları fırsatların, hem yatırım yapmak hem de oturmak için ev sahibi olmak isteyen müşterilerine imkanlar sunduğunu anlatan Çamlıbel, "Bu sayede müşterilerin ödeme gücüne uygun alternatif esnek ödeme planları hazırlayarak ev sahibi olma fırsatı yaratıyoruz. Hatta kişiye özel su4 projesinde 36 ay 0 faiz fırsatı sunan Soyak, Soyak Evostar'da müşterilerinin dairelerini diledikleri gibi dayayıp döşemeleri için dekorasyon çeki hediye ediyor nulan teklifler ile müşterilerimize kazançlı alternatifler yaratabiliyoruz" dedi. 

Sektörde özellikle son dönemde düşük faizli ya da 0 faizli kampanyaların ön plana çıktığını aktaran Çamlıbel, bununla birlikte firmaların kendilerinin finanse ettikleri senetli ödeme alternatiflerinin de yoğun olarak son dönemde tercih edildiğini kaydetti. 

Kampanyaların sektörün durgun geçen dönemlerini hareketlendirmeye yaradığına işaret eden Çamlıbel, "Mevsimsellikten etkilenmeden yılın 12 ayında da konut satışlarının istenüen seviyelerde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla kampanyalar ve fırsatlar oluşturulmakta" dedi. "Bu nedenle son dönemde gerçekleşen konut satışlarının büyük çoğunluğunun kampanyalar sayesinde gerçekleştiğini düşünüyoruz" diyen Çamlıbel şöyle konuştu:"Kampanyalar konut alıcısının ev alma kararı vermesini hızlandırıyor ve bir çok alternatif imkanı sunarak yatırım yapma imkanı sunuyor. Bu nedenle ev almayı düşünenler son dönemde kampanyalı projeleri daha fazla tercih etmekte." 


Dünya


Geri Dön