27 / 04 / 2024

SPK'dan 3 şirketin bedelli sermaye artırımına onay!

SPK'dan 3 şirketin bedelli sermaye artırımına onay!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 3 şirketin daha bedelli sermaye artırımını onayladı. İşte o şirketler...



Sermaye Piyasası Kurulu'nun haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, kurul, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 572,5 milyon TL'lik, Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 68,2 milyon TL'lik, Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin ise 2,5 milyar liralık bedelli sermaye artırımını onayladı.

SPK dan 3 şirketin bedelli sermaye artırımına onay!

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, Deniz Yatırım Menkul Değerler'in 900 milyon TL'lik, Vakıf Faktoring'in 1 milyar TL'lik, İnfo Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin 300 milyon TL'lik, Doruk Faktoring AŞ'nin 110 milyon TL'lik,  Ünlü Menkul Değerler AŞ'nin 100 milyon TL'lik, Global Menkul Değerler'in 70 milyon TL'lik, Yatırım Finansman Menkul Değerler AŞ'nin 380 milyon TL'lik, Akdeniz Faktoring'in 250 milyon TL'lik, borçlanma aracı ihraç başvurusuna izin verildi.

Ayrıca aktarılan detaylara göre, borçlanma aracı ihraç başvurusuna izin verilen şirketler arasında 100 milyon Türk Lirası ile Alnus Yatırım Menkul Değerler, 133 milyon Türk Lirası ile Ak Faktoring, 150 milyon Türk Lirası ile Şeker Yatırım Menkul Değerler, 700 milyon dolarla QNB Finansbank AŞ de yer aldı.


Geri Dön