19 / 04 / 2024

Star Residence Çorlu'da yükseliyor! Metrekaresi 1.650 lira!

Star Residence Çorlu'da yükseliyor! Metrekaresi 1.650 lira!

Nur Yapı tarafından Tekirdağ Çorlu'da yükselen Star Residence Çorlu Evleri 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salon konuta kadar çeşitlilik gösteriyor. Star Residence Çorlu metrekare fiyatları 1.650 liradan başlıyor...



Tekirdağ Çorlu'da 12 bin 672 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Star Residence Çorlu projesi 134 konut ve 19 işyerinden oluşuyor. Projede 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar bir çok konut seçeneği yer alıyor. 


Star Residence Çorlu projesinde yer alan konutların büyüklükleri 174 metrekare ile 432 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje; adet açık - kapalı havuzu, çocuk oyun ekipmanları, fitness salonu, cafe, basketbol sahası ve voleybol sahası gibi bir çok sosyal olanağı bünyesinde barındırıyor.


Nur Yapı tarafından yükselen Star Residence Çorlu projesi teslim tarihi 2015 Kasım olarak belirlendi. Projenin yapımına 2013 Kasım'da başlandı.


Star Residence, havaalanı, okullar, hastaneler başta olmak üzere kolay ulaşım sağlanan Çorlu’nun yeni yerleşim merkezi Emlak Konut mevkiinde yükseliyor.


Star Residence Çorlu Evleri'nde daire fiyatları metrekare bazında şekilelniyor. Star Residence daire fiyatlarının metrekaresi 1.650 liradan başlıyor.


Çorlu'da Nur Yapı tarafından inşa edilen Star Residence Çorlu projesinde bir çok öeme planı bulunuyor. projede isterseniz banka kredisi ile ödeme yapabiliyorsunuz, isterseniz firma bünyesinde yer alan seçeneklerden yararlanabiliyorsunuz. Star Residence Çorlu'da firma bünyesinde yer alan ödemeler konutların teslim tarihine kadar vadelendirilebiliyor.


Telefon: (0282) 673 30 08

Web: www.starresidencecorlu.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


Geri Dön