29 / 03 / 2024

Star Towers'ta m² fiyatı 1000 TL'den başlıyor!

Star Towers'ta m² fiyatı 1000 TL'den başlıyor!

RDS & Reform İnşaat ve Esenyurt Belediyesi ortaklığıyla, İstanbul Esenyurt'ta inşaatına başlanan 582 konut ve alışveriş merkezinden oluşan Star Towers Projesi'ni satışa sunuldu



RDS & Reform İnşaat ve Esenyurt Belediyesi ortaklığıyla, İstanbul Esenyurt'ta inşaatına başlanan 582 konut ve alışveriş merkezinden oluşan Star Towers Projesi'ni satışa sunuldu. RDS & Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek, Esenyurt'un son beş yılda kentsel dönüşüm kapsamında birçok gayrimenkul projesine ev sahipliği yaptığını, 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek Star Towers Projesi ile bölgenin her türlü ihtiyacını karşılayacak bir aile yaşam merkezi oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Özbek, 2+1, 3+1 ve penthouse olarak inşa edilecek daireleri, herkesin ulaşabileceği bütçelerde tasarladıklarını ifade ederek, daire fiyatlarının 134 bin ila 346 bin TL arasında değiştiğini, teslim süresinin ise 20 ay olarak belirlendiğini söyledi.

KADINLARA AYRICALIK
'Gelenekten Geleceğe' sloganıyla yola çıktıkları Star Towers projesinde kadınlara özel ayrıcalıklar yaptıklarını anlatan Özbek, 'Projeyi oluştururken yaptığımız araştırmalarda gördük ki sitelerde oturan pek çok kadın ortak havuza girmek istemiyor. Bu gerçekten yola çıkarak Star Towers'ta kadın ve erkeklerin ortak kullanabilecekleri havuzun yanı sıra sadece kadınların kullanımına açık bir havuz inşa ediyoruz' dedi. Özbek ayrıca, Star Towers'ta her blokun 13'üncü katında çocuk oyun alanı, seyir terası ve ailelerin sosyal yakınlaşma alanları oluşturacaklarını söyledi.
Akşam 


Geri Dön