19 / 03 / 2024

Starbucks'tan zam açıklaması! Kahve fiyatları arttı mı? Son durum ne? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Starbucks'tan zam açıklaması! Kahve fiyatları arttı mı? Son durum ne? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Starbucks'tan gelen zam haberi sosyal medyayı karıştırdı. Olayın büyümesi üzerine Sturbucks Türkiye Genel Merkezi'nden bir açıklama yapıldı. Peki zam iddiaları doğru mu? İşte tüm detaylar...



Dün Starbucks'ın yeni fiyat listesi sosyal medyaya düşmüş ve yapılan zamlar tepki çekmişti. Bir ay içinde ikinci kez zam yapıldığı söylentisi infial yaratırken kahve fiyatlarının neredeyse iki katına çıktığı iddia edilmişti. Konu sosyal medyanın gündemine oturmuş ve Starbucks'a tepki mesajları yağmıştı. Yaşananların ardından Sturbucks Türkiye Genel Merkezi'nden bir açıklama yapılarak zam iddialarının asılsız olduğu belirtildi. İşte tüm detaylar..

Dün İstanbul'daki Buyaka ve Metrogargen AVM'lerinde bulunan Starbucks şubelerine giden müşteriler fiyat tablolarının değiştiğini fark etti. Fiyatlardaki ani değişimi fotoğraflayan müşteriler,  çektikleri yeni fiyat listelerini sosyal medyada paylaştı. İşte bu zamlı tablo görsellerinin paylaşılmasının ardından sosyal medyada büyük bir tartışma başladı. Sturbucks Türkye'den de bu iddialarla ilgili aydınlatıcı bir açıklama gelmeyince zam sosyal medya kullanıcıları oldukça yüksek dozdan tepkilerini dile getirdi. Bazı kullanıcılar bir daha  Starbucks'tan kahve almayacaklarını söylerken bazı kullanıcılar ise işi şakaya vurarak "artık çay içiyoruz" dedi

Yaşananların ardından Sturbucks Türkiye Genel Merkezi'nden Haberturk.com'a zam iddialarıyla ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada zam olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve ileriye dönük olarak bir zam planlamasının da olmadığı söylendi.

Ayrıca Teyit.org'un okuyucularıyla paylaştığı bilgiye göre ise hatalı zam listesi dün akşam saatlerinde düzeltildi. Yani Starbucks 'ta kahve fiyatları zamlanmadı.


Geri Dön