20 / 04 / 2024

Starpet, İstanbul Maltepe istasyonunu hizmete açtı!

Starpet, İstanbul Maltepe istasyonunu hizmete açtı!

Akaryakıt sektöründe hızlı büyümesiyle dikkat çeken Starpet, İstanbul’daki büyüme hedefleri doğrultusunda Maltepe’de yeni bir istasyonu hizmete açtı



Açılış gününe özel olarak gerçekleştirilen yüzde 25’e varan indirim kampanyası sürücülerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, 2012 yılında gerçekleştirmeyi hedefledikleri yeni açılışlarla birlikte Starpet’in ülke genelindeki istasyon sayısını artırmaya devam edeceğini belirtti. Murat Okalin, yıl sonuna dek yalnızca İstanbul’da merkezi lokasyonlarda 5 yeni istasyon açılışı gerçekleştireceklerini kaydetti.


Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Starpet, akaryakıt istasyonları ağına yenilerini eklemeye devam ediyor. Hızlı büyümesi doğrultusunda akaryakıt sektöründeki pazar payını genişletmeyi sürdüren Starpet, 17 Temmuz 2012 tarihinde İstanbul Maltepe Ortaklar Petrol istasyonunu hizmete açtı. Böylece Starpet, İstanbul ve Marmara Bölgesi’ndeki istasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Starpet Maltepe istasyonunda açılış gününe özel olarak yüzde 25’e varan indirim kampanyası gerçekleştirildi ve kampanya sürücülerden yoğun ilgi gördü.


Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, 2012 yılında istikrarlı büyümelerini sürdürdüklerini belirtti: “Akaryakıt sektöründe yüzde yüz yerli sermaye ile hizmet veriyor, tüm çalışmalarımızda ülkemiz ve sektörümüz için yaratacağımız değeri ön planda tutuyoruz. Bu nedenle de müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini en üst seviyede konumlandırıyor, yüksek kaliteli ve eksiksiz akaryakıt satışı gerçekleştiriyoruz. İstanbul ve Marmara Bölgesi’ndeki hizmet ağımızı yeni akaryakıt istasyonlarıyla güçlendirmek 2012 yılı için öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. İstanbul Maltepe istasyonumuzun açılışıyla birlikte bu hedefimiz doğrultusunda önemli bir adım daha attık. Yıl sonuna dek yalnızca İstanbul’da merkezi lokasyonlarda 5 yeni istasyon açılışı daha gerçekleştireceğiz.”


Starpet, İstanbul Maltepe istasyonunu hizmete açtı!


İstanbul’un merkezi noktalarında istasyon açmaya devam edeceklerini dile getiren Murat Okalin, “Şehrin merkezi noktalarındaki istasyonlar, İstanbulluların Starpet markasını yakından tanımaları ve satışa sunduğumuz yüksek kaliteli akaryakıtla tanışmaları açısından büyük önem taşıyor. İstanbul dahil olmak üzere Marmara Bölgesi’ndeki şehirlerde ve ülkemizin diğer bölgelerinde büyümemizi sürdürürken, hem şehirlerarası noktalarda hem de şehir merkezlerinde Starpet markasını yaygınlaştırıyoruz. Kaliteli akaryakıt ve kaliteli hizmet için belirlediğimiz yüksek kurumsal standartlarımız var ve bu standartları tüm istasyonlarımızda büyük bir titizlikle uyguluyoruz.”


Starpet


Akaryakıt sektöründe uzun yıllar boyunca hizmet vermiş olan Okalin Ailesi tarafından kurulan Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım Pazarlama A.Ş., 2002 yılında ana dağıtım şirketi olarak faaliyete başladı. Yüzde yüz yerli sermayeyle kurulan Starpet, 2005 yılında Akaryakıt Dağıtım ve Pazarlama Lisansı almasının ardından aynı yıl bayilikler vererek ve dağıtım hizmeti sunarak sektördeki çalışmalarını genişletti. 2006 yılında madeni yağ üretimine başlayarak ürün portföyüne bir yenisini daha eklemesinin ardından 2008 yılında madeni yağ fabrikasını faaliyete geçirdi. 2012 yılı itibariyle bayi sayısı 400’e yaklaşan Starpet, akaryakıt sektöründe LPG de dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerine kaliteli hizmet ulaştırmaktadır. Starpet, TÜRKAK ve TSE Kalite Belgelerine sahiptir. 


Starpet hakkında daha fazla bilgi almak için: www.starpet.com.tr



Geri Dön