25 / 04 / 2024

Steam, en çok satanları duyurdu! İşte o liste

Steam, en çok satanları duyurdu! İşte o liste

Steam, mutat olarak yayınladığı en çok satanlar listesinin duyurusunu yaptı. Türkiye'de 21 Mart ile 28 Mart tarihleri içerisinde en çok satanlar tespit edildi. Popüler FPS oyunu, liderliğini sürdürdü.



İlk olarak 2003 yılında, Valve'in kendi oyunlarını dağıtmak için bir yol olarak başlatıldı, ancak o zamandan beri üçüncü taraf geliştiricilerin de oyunlarını satabilecekleri bir pazar yerine dönüştü. Steam, milyonlarca aktif kullanıcısıyla PC oyunları için en büyük çevrimiçi platformlardan biri haline gelmiştir.

Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilmiş bir dijital dağıtım platformudur. 2003 yılında Valve'ın kendi oyunlarını dağıtması için başlatıldı, ancak o zamandan beri üçüncü taraf geliştiricilerin de oyunlarını satabilecekleri bir pazar haline geldi. Steam, milyonlarca aktif kullanıcısı ile PC oyunları için en büyük çevrimiçi platformlardan biri haline geldi.

Steam, en çok satanları duyurdu! İşte o liste

Steam, kullanıcıların oyun satın almalarına ve indirmelerine, ayrıca oyun kitaplıklarını yönetmelerine, arkadaşlarıyla iletişim kurmalarına ve çevrimiçi topluluklara katılmalarına olanak tanır. Ayrıca buluta kaydetme, otomatik güncellemeler ve başarılar gibi çeşitli özellikler sunar.

Oyunlara ek olarak Steam, filmler ve TV şovları da dahil olmak üzere yazılım ve diğer dijital içerikleri de sunar. Kullanıcılar Steam'e bilgisayarlarından veya Steam mobil uygulaması aracılığıyla erişebilirler.

Dijital oyun platformlarının en popüleri Steam, dünyanın dört bir tarafından milyonlarca kullanıcıya sahip. Sunduğu fonksiyonlar ve oyunlar için uygulanan yerel ücretlendirme ile 
oyuncuların sevgisini alan platform, bu vesile ile rakiplerini arkada bırakmayı becerdi.

Steam, her hafta muntazam olarak en çok satan oyunları paylaşıyor. Bizler de bu sayede popüler yapımları görebiliyoruz. Son olarak bugün yenilenen liste ile 21 Mart ile 28 Mart tarihleri arasında Steam Türkiye’de en çok satan oyunlar tespit edildi.

Steam, en çok satanları duyurdu! İşte o liste


Geri Dön