26 / 04 / 2024

Stearns International, Türk inşaat sektörüne Beyoğlu'ndan girdi!

Stearns International, Türk inşaat sektörüne Beyoğlu'ndan girdi!

Amerikanın deprem uzmanı inşaat markası, titiz çalışmalarla 190dan fazla ödül almış olan Stearns International, Türkiyede yeni açtığı ofisiyle uzmanlıklarını Türkiye ve Ortadoğu Bölgesinin hizmetine sunuyor



 

Amerika ve Brezilyada yatırım, tasarım ve anahtar teslim müteahhitlik  alanlarında hizmet veren, Amerikanın öncü markalarından Stearns International şimdi Türkiyede.

30 yıllık deneyimi ile, Amerikanın en yoğun deprem bölgesi olan batı yakasında çok çeşitli projelere imza atan Stearns International,  binalarda çelik ve yüksek teknolojili yeni betonarme yapı sistemleri kullanarak depreme çok daha dayanıklı, hafif ve sağlam yapılar  üretmesi ile tanınıyor.

Stearns Internationalın tecrübeleri; ticari, endüstriyel, konut, konaklama, sağlık, teknoloji ve alt yapı alanlarına uzanıyor. Stearns yatırım ve taahhüt hizmetlerinde dizayndan uygulamaya kadar her aşamayı içeren entegre bir sevis sunuyor. Stearns, yenilikçi anlayışı çerçevesinde klasik inşaat firması yapılarının ötesinde yaratıcı, ihityaca göre özelleştirilmiş tasarımlar geliştirerek, yatırımların maliyetlerini ve risklerini azaltacak çözümler üretiyor.

Stearns Internationalın  esnek organizasyon yapısı projelere herhangi bir fazında, dahil olarak en verimli şekilde katkı sağlayabiliyor.

Stearns International Hakkında Detaylar

Stearns International, yatırım, tasarım, mühendislik, ve müteahhitlik hizmetlerinde uzman uluslararası bir firmadır. Projelerin başarılı bir şekilde tamamlanmasını sağlamak amacıyla işbirliği, koordinasyon ve iletişim güçlendiren bütünleştirilmiş bir yaklaşım ile üst seviyede bir denetimi bir araya getiren kapsamlı hizmetler sunmaktadır.

Şirketimiz; yaratıcı ve etkili tasarımları, en yeni teknolojileri de kullanarak, projeye özel çözümler sunmaktadır. Bu yaklaşımı ile kuruluş amacı olan, proje risklerinin azaltılıp, yatırımlardaki karlılığın artırılması konsunda müşterilerine 30 yıldır hizmet vermektedir. Amacımız müşterilerimize mükemmelliğin en üst standardını sağlamak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede geliştirmek. Müşterilerimiz adına yüksek karlılığı olan, kaliteli projeleri gerçekleştirebilmek için, çalışmalarımızı toplam deneyimi 150 yılı aşkın üst düzey yönetim ekibimizin uzman bilgisi önderliğinde yürütüyoruz.

Stearns International, Amerika, Brezilya ve Türkiyedeki ofisleriyle, eşsiz ve uzman hizmetlerini küresel alanda sağlamaktadır. Stearns Internationalın tecrübeleri ticari, endüstriyel, konut, konaklama, sağlık, teknoloji ve alt yapı alanlarına uzanmaktadır.

Büyük ve karmaşık projeleri bile başarılı bir şekilde ele alırken bize 190dan fazla ödülü getiren   başarılı ve titiz çalışmalarımızla gurur duyuyoruz.

ÖRNEK PROJELER

- TERRY THOMAS OFFICE BLG, Seattle, WA

- THE NINES, Portland, OR

- PROVIDENCE MEDICAL CENTER, Yakima

- AQUARIUM OF THE PACIFIC Long Beach, CA

- HAWTHORNE ATHLETIC CLUB Portland, OR

- ST. MARY'S ACADEMY Portland

- TRAMCO HANGAR III Everett

- IMMUNEX BIOTECHNOLOGY Bothell, WA

- SKYLINE, Santa Ana, CA

- TRES TORRES DEVELOPMENT Juarez, Mexico

- FONDUR HOUSING La Fria, Venezuela

- WAIKIKI BEACHWALK Honolulu, HI

- NEW SEASONS Portland

 

 


Geri Dön