18 / 04 / 2024

Steelife'ta 69 bin dolara hazır villa!

Steelife'ta 69 bin dolara hazır villa!

Steelife'ta galvanizli hafif çelik yapı sistemiyle inşa edilen binaların fiyatları 69 bin dolardan başlıyor...



Steelife'ta, galvanizli hafif çelik yapı sistemiyle bina inşa ediliyor. Steelife, bireysel olarak konut yaptırmak isteyenlere, bölgesel müteahhitlere, yapı ortaklıklarına, gayrimenkul yatırım ortaklıkları ve kooperatif tipi ortaklıklara yönelik her tür coğrafya ve bölgeye hitap edebilen hazır konsept projeler sunuyor. Firma ayrıca büyük inşaat yatırımları, mimarlar ve inşaat şirketleri, özel ve kamu kuruluşları, yurtdışı proje ve yatırımlara da hizmet veriyor. Steelife'ta, müşteriye özel projeler üretilebilindiği gibi, mevcut projelere göre de hizmet verilebiliyor.

Steelife'ta 121.6 metrekarelik tek katlı 2+1 konutlar 69 bin dolara, 193.3 metrekarelik tek katlı 3+1 konutlar 134 bin 400 dolara, 349 metrekarelik iki katlı 5+1 konutlar ise 229 bin dolara satılıyor. Ortalama 150 metrekarelik iki katlı bir binanın imalatı 10-15 gün arasında tamamlanıyor ve bina sevke hazır hale getiriliyor. Sevkiyattan ve zemin betonu firmaya teslim edildikten sonra da 45 günde anahtar teslimi olarak binanın montajı tamamlanıyor. Steelife tarafından inşa edilen çelik binalar imalat ve montaj hatalarına karşı 1 yıl garantili.

Binanın çelik konstrüksiyon karkası, dış cephe ve çatı kaplamaları, pencere ve camları, dış ve iç duvar-arakat tüm yalıtım malzemeleri, yalıtımlı özel tavan kaplamaları, uygulanması müşterinin talebine göre değişecek olan zemin, dış ve iç kapıları, ısıtma tesisatları, banyo ve mutfak dolapları fiyata dahil hizmetler arasında yer alıyor. Ayrıca binanın iç ve dış boyasının yapılması, elektrik tesisatlarının yapılması ve armatürlerinin takılması, sıhhi tesisatlarının (pis su - temiz su) yapılması ve armatürlerinin takılması, ısıtma tesisatlarının yapılması ve armatürlerinin takılması gibi işleri de firma gerçekleştiriyor.

Tüm Steelife konut tipleri, yaşanacak bölgeye ve iklim değerlerine göre TSE ve DIN normlarında projelendirilip, maksimum yalıtım ve optimum enerji kullanımlarına göre dizayn ediliyor. Tüm binalarda temel, çatı ve dış cephe izolasyonları ile oluşabilecek ısı kayıpları ve rutubet riski sıfırlanıyor. Steelife yapıların dış cepheleri havalandırmalı, mekanik montajlı dış cephe kaplama sistemleri ile dizayn ediliyor. Bu sistemler rüzgâr, ısı değişiklikleri, darbe, her tip yağış, ses, yangın gibi benzeri tüm dış etkilere karşı yapıyı koruyor. Tüm Steelife'larda ara kat döşeme ve duvarlarda ses, titreşim konfor değerleri en üst düzeyde sağlanıyor. Tüm çatı çözümleri bölgelere ve sıcak-soğuk çatı kullanım tiplerine göre havalandırmalı sistemler olarak oluşturuluyor.

www.steelife-tr.com
[email protected]

0 216 375 18 00


Geri Dön