16 / 04 / 2024

Strese giren idmana gitti Aydınoğlu 'spor oteli' oldu

Strese giren idmana gitti Aydınoğlu 'spor oteli' oldu

İki yıl önce İdealtepe'de spor merkezi kuran Aydınoğlu İnşaat, krizde strese girenlerin daha çok spor yaptığını görerek yatırımını spor oteline dönüştürdü



Aydınoğlu İnşaat, İstanbul İdealtepe'de 4 yıl önce fitness center olarak açtığı yatırımı Türkiye'nin ilk spor oteline dönüştürdü. İnşaat sektöründe faaliyetleri bulunan şirket elindeki araziyi değerlendirmek için yaptığı fitness center'a voleybol, basketbol sahaları, açık-kapalı yüzme havuzları ekleyerek spor merkezini 22 dönüm arazi üzerine geliştirdi ,sonra ise 28 odalı butik oteli de ekleyerek Aydınoğlu Otel ve Spor Merkezi adıyla Türkiye'nin ilk spor oteli konspetini geliştirdi. İspanya, Belarus, İran bayan voleybol takımlarını ağırlayan otel, hafta içinde daha çok kulüplere hizmet verirken hafta sonlarında ise ailesi ile birlikte spor yapmak isteyenleri hedefliyor. Aydınoğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Aydın, 2009 Ekim'inde bu konsepti geliştirme kararı aldıklarını söyleyerek "Krizde strese giren evine gitmeden önce spora geldi. Stresini evde eşine, çoluk çocuğuna yansıtacağına spor merkezine gelip deşarj oldu. Krizde bu nedenle işlerimiz açıldı" diye konuştu.

SIRADA BURSA VAR
Otelin Genel Müdürü Gökhan Koç ise 1500 üyeleri olduğunu söyleyerek hedeflerinin hafta sonlarında ailece spor yapanlar olduğunu söyledi. Aydın, spor oteli konseptinin ikinci adımını Bursa'da atacaklarını , bunun için yer aradıklarını söyledi.
Dilek Taş/Sabah


Geri Dön