27 / 04 / 2024

Studio Life Sarıyer ev fiyatları! Mart'ta teslim ediliyor!

Studio Life Sarıyer ev fiyatları! Mart'ta teslim ediliyor!

Firma: Çiftçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat

Proje: Studio Life Sarıyer

Studio Life Sarıyer ev fiyatları için projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Studio Life Evleri Sarıyer projesinde konut teslimleri 3 ay sonra Mart ayında yapılıyor...




Studio Life Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer bölgesinde inşa ediliyor. Studio Life Evleri Sarıyer projesi Çifçiler Gayrimenkul ve Noya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Studio Life Sarıyer ev fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Studio Life Evleri Sarıyer projesinin toplam inşaat alanı 7 bin metrekare olarak belirlendi. Sarıyer Studio Life Evleri projesinin inşaat çalışmalarına 2012 yılının Kasım ayında başlandı. Studio Life Sarıyer'de dairelerin alanı 50 - 150 metrekare arasında değişiyor.


Studio Life Evleri Sarıyer projesi 64 adet daireden meydana geliyor. Studio Life Evleri Sarıyer projesi 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Studio Life Evleri Sarıyer projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılıyor.


Studio Life Sarıyer ev fiyatları için 0216 411 80 50 numaralı telefonu arayarak, Studio Life Evleri Sarıyer projesinin tanıtım ofisine ulaşabilirsiniz. Studio Life Evleri Sarıyer projesinde teslimler Mart 2014 tarihinde yapılıyor.


Sarıyer Studio Life Evleri projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Studio Life Evleri Sarıyer projesinde bloklar 4+2 bodrum katı olarak yükseliyor. Studio Life Evleri Sarıyer projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 



Studio Life Sarıyer nerede?

Studio Life Sarıyer adres : Rıdvanpaşa Sok. No:12 Göztepe / Kadıköy / İstanbul 



Studio Life Sarıyer iletişim

Tel: 0216 411 80 50 

Web: http://studiolifesariyer.com/


projeye sor



Geri Dön