25 / 04 / 2024

Şua İnşaat'tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Şua İnşaat'tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Şua İnşaat, kamu bankaları öncülüğünde başlatılan 0,64 faiz oranlı konut kredisi kampanyasına Anadolu yakasının yeni gözdesi Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ve yaşamın başladığı Elite Concept projesi ile destek veriyor...



İnşaat sektöründe 28 yıldır yaşama değer katan projeler hayata geçiren Şua İnşaat, kamu bankaları öncülüğünde başlatılan 0,64 faiz oranlı konut kredisi kampanyasına Anadolu yakasının yeni gözdesi Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ve yaşamın başladığı Elite Concept projesi ile destek verecek. 

Koronavirüs salgını ardından normalleşme sürecinde ekonomiye destek vermek için başlatılan kampanya kapsamında düşük faiz oranının yanı sıra yüzde 10 peşinat ve 12 aya kadar ödemesiz dönemi olan 15 yıla varan vade fırsatı sunuluyor. 

Şua İnşaat tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla ön plana çıkan Elite Concept; dünyaca ünlü camlarla tasarlanan sıradışı cephe mimarisi, daireleri çevreleyen balkonları, aidatları azaltan doğaya dost akıllı ev konsepti, açık teras bahçeleri, özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok özelliği ile bölgenin prestijli sembol projesi olarak dikkatleri topluyor. 

Kovid-19 salgını sonrası normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber ülke ekonomisine ve gayrimenkul sektörüne destek vermek amacıyla kamu bankaları öncülüğünde başlatılan yeni konut kredisi kampanyasına, Şua İnşaat'tan da destek geldi. Kampanya kapsamında; 0,64 faiz oranı, 12 aya kadar ödemesiz ve 15 yıla varan uzun vade fırsatının yanı sıra yüzde 10’dan başlayan düşük peşinat oranı da bulunuyor. 

Şua İnşaat tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Yaşamın ve yatırımın merkezinde hemen teslim elit proje

“Yaşamın merkezinde, İstanbul’un ortasında” yepyeni ve elit bir konsept söylemi ile inşa edilen ve oturuma hazır bir proje olan Elite Concept, Anadolu yakasının kalbinde, eğlencenin, kültürün, alışverişin, yatırımın ve yaşamımeydana gelen Elite Concept'te, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişiminde bulunan Elite Concept; düzenli ve yenilikçi şehircilik anlayışı ile Anadolu yakasının merkezi konumları arasında bulunan, yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi Kadıköy Fikirtepe’de yükseliyor. E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında konumlanan Elite Concept; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy Vapur İskelesi’ne, Moda Sahili’ne ve Kalamış Marina’ya 10 dakika, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Akasya AVM’ye 400  metre ve Emaar Square Mall'a ise 1 kilometre mesafede yer alıyor. Projenin çevresinde birçok eğitim kurumu ve hastane de bulunuyor. 

Şua İnşaat tan Elite Concept projesinde yeni konut kredisi paketine destek!

Doğayla dost akıllı ev konsepti

Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran Elite Concept, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. Projedeki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılan su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştiriliyor. Ayrıca ortak alanların aydınlatma ve sıcak su ihtiyacı için de güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden faydalanılıyor. Bu uygulamalarla elde edilen tasarrufla, işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması amaçlanıyor.

Bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarından oluşan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor. Ayrıca bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi olma özelliğine sahip. Blok zeminlerinde bulunan çarşı caddedeki mağazalar ise giyimden gıdaya, eczaneden markete, banka şubelerinden ATM’lere kadar tüm önemli ihtiyaçları yanıtlayacak şekilde tasalandı.

Güneşe karşı yüksek performanslı koruma sağlayan özel camlar

Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisi ile İstanbul manzarasını kesintisiz olarak izleyebilme imkanı sunan projede, dünyanın en yüksek kulelerinde tercih edilen Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları kullanıldı. Güneşe karşı yüksek performanslı koruma imkanı tanıyan bu özel camlar, daire içlerinde ısı ve morötesi ışık artışına sebep olabilecek güneş enerjisini en aza indirirken maksimum aydınlık sağlıyor. Daire içlerinin dışarıdan görünmesini engelleyen camlar sayesinde perde mümkün hale geliyor. 

Her odadan balkona çıkış imkanı ve açılabilen camlar 

Dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonları sayesinde her odadan balkona çıkış olabilecek şekilde tasarlanan Elite Concept, yüksek katlı projelerde eşine az rastlanır şekilde açılabilen camlarıyla farklılık kazanıyor. Bu sayede sakinlerine manzarayı kusursuz bir şekilde izleme, hava alma ve pencere temizliğinin daireler tarafından kolaylıkla yapılabilmesi gibi imkanlar sunuyor. 

Elite Design ile yüksek kaliteli özel tasarım sistemler 

Elite Concept’in mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detayı Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Elite Design bünyesinde projeye özel şekilde tasarlanıp üretildi. Yüksek kaliteye sahip özgün tasarımlarla donatılmış projede, standartlar kapsamında yeterli olan C-35 yerine deprem dayanıklığı daha yüksek olan C-45 beton kullanıldı.

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

 


Geri Dön