26 / 04 / 2024

Elite Concept'te yeni yıla özel tatil hediyesi!

Elite Concept'te yeni yıla özel tatil hediyesi!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Concept

Hayatın başladığı Elite Concept projesinde tatil hediyesine ek olarak yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz, 0,89 faiz oranıyla 180 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.



İnşaat sektöründe 27 yıl bıyunca yaşama değer katan projeler inşa eden Şua İnşaat, yeni yılda yeni bir ev sahibi olmak veya yatırım yapmak isteyenler amacıyla Aralık ayı boyunca geçerli olacak özel bir kampanya düzenledi. Kampanyadan Elite Concept'ten konut sahibi olmak isteyenler için tercihlerine göre yurt içi veya yurt dışı tatili veren Şua İnşaat, aynı zamanda yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz ve 0,89 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade seçeneğine ek olarak kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Eğlence, kültür, alışveriş ve yatırım avantajlarını buluşturan Fikirtepe’nin kendi içinde açık teras bahçelerinin yer aldığı Elite Concept, aidatları da azaltan doğaya dost akıllı ev konseptinin yanı sıra yüksek kalitesine sahip. İstanbul’un manzarasına sahip Elite Concept, dünyaca ünlü camlarla dizayn edilen sıra dışı cephe mimarisi, özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok özelliğiyle elit bir yaşam konseptine sahip.

Şua İnşaat, “Yaşamın merkezinde, İstanbul’un ortasında” yepyeni ve elit bir konsept söylemi ile hayata geçirdiği  Elite Concept  projesinde başladığı yeni yıl kampanyasından Aralık ayında projeden daire alanlar için tercihlerine göre yurt içi veya yurt dışı tatili hediye ediyor. Yeni yılda yeni bir ev sahibi olmak veya yatırım yapmak isteyenler için büyük kolaylık sunan Şua İnşaat, aynı zamanda yüzde 10 indirim, 36 ay sıfır faiz veya 0,89 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade seçeneğine ek olarak kişiye özel ödeme planı hazırlıyor. Yaşamın yüzde 70 oranında başladığı Elite Concept projesi 24 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Projeden 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanları yer alıyor. Eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumu ve İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla yoğun ilgi gören Elite Concept projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor.

İstanbul’un en yüksek prim vadeden lokasyonu

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında bulunan Elite Concept projesi yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi konumunda bulunan Kadıköy'ün Fikirtepe ilçesinde yer alıyor. E-5 karayoluna 1 dakika mesafe uzaklıkta, metro ve metrobüsün yanı başında konumlanan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika, Akasya AVM’ye 400 metre ve Emaar Square Mall'a ise 1 kilometre mesafe uzaklıkta yer alıyor.

Deprem dayanımı yüksek beton kullanımıyla daha güvenli

Elite Concept’in mobilya, dolap, kapı, granit ve pencere sistemleri gibi pek çok detayı Şua Şirketler Grubu çatısı altında faaliyette bulunan Elite Design bünyesinde projeye özel olarak tasarlandı. Yüksek kaliteye sahip özgün tasarımlarla donatılmış projede, standartlar kapsamında yeterli olan C-35 yerine deprem dayanımı daha yüksek olan C-45 beton kullanıldı.

Bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan tek projesi

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarından meydana gelen Elite Concept projesinin sosyal tesisleri arasında, kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark mevcut. 

Web: https://www.eliteconcept.com.tr


projeye sor



Geri Dön