24 / 04 / 2024

Suat Altın İnşaat'tan Kayseri'ye yeni proje!

Suat Altın İnşaat'tan Kayseri'ye yeni proje!

Kayseri'de inşaat sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Suat Altın İnşaat,yeni projesi için konut alan ve konut almayı düşünenlerle anket yaparak talepleri değerlendirdi



Firma anket sonucuna göre bin konutluk yeni projesinin kreş, spor salonları, yüzme havuzu gibi alanları ile birlikte güvenlik önlemleri olan site şeklinde inşa etmeye karar verdi.

Firmalarının Kayseri'de köklü bir geçmişe sahip olduğunu anlatan Suat Altın İnşaat Limited Şirketi Genel Müdürü Sedat Kılmç, "1970 yılında firma sahibimiz Suat Altın Beyin babasının öncülük yapması ile temelleri atılan firmamız, 1990 yılından sonra Altın İnşaat adıyla faaliyetlerine devam etti. 1990 yılından sonra yaklaşık 2 bin aileyi konut sahibi yaparak, 2006 yılında şirketleştik. O yıldan bu yana 217 konut daha teslim ettik" diye konuştu. Artık müşteri taleplerine göre konut yapmaya başladıklarını ifade eden Suat Altın İnşaat Limited Şirketi Genel Müdürü Sedat Kılınç, bin konutluk inşaat projesini şekillendirmek için bir anket çalışması düzenlediklerini belirterek, "Aileler, sabah saatlerinde işe giderken, yol çilesi çektirerek çocuklarım kreşe bırakmak istemediklerini beyan ettiler. Özellikle site halinde inşa edilecek konutlann ortak kullanım alanı olarak kreş istediklerini belirttiler.

Spor salonları ve yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarının da olmasını isteyen anne ve babalar, çocuklarıyla belli bir zamanı burada geçirmeyi düşünüyor. En önemli talepleri ise, güvenlik sorunu olmaması. Aileler, çocuklarını sitede oyun parkına bıraktıklarında başına herhangi bir şey gelmeyeceğinden emin olmak istiyor. Site halinde düşünülen apartmanların ortak kullanımı olarak sosyal tesislerin bulunması da talepler arasında. Restoran, kuaför, çay bahçesi ve benzeri sosyal alanlarında ortak kullanımda olması, sitedeki bütün komşularla birlikte en azından burada buluşma ve sohbet etme talepleri yer alıyor.Bu taleplerin gerçeğe dönüşeceği bin konuduk projenin yapımına 2012yılında başlayacağız" şeklinde konuştu. Kılınç, "Her bütçeye uygun dairelerden oluşacak bu projede1+1,2+1,3+1 daireler yer alacak. Projenin yapımı için şimdilik belirlediğimiz bütçe 100 milyon lira" diye konuştu.

Devam eden konut projelerinden bahseden Sedat Kılınç, "İldem ve Uğur Evler bölgelerinde inşaatlarımız var. Tramvay güzergahı üzerinde bulunan Goldenlife projemize 30 ay vade farksız olmak üzere, yüzde 40 peşinat kalan yüzde 60'lık kısmına vade uyguluyoruz. Altın Towers dediğimiz 2+1 projemiz de devam ediyor. Sosyal yaşam alanlarımız içerisinde yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun odaları, sinema salonlanrı ve Kayseri'yi izleyebilecekleri teras katımızda bulunan seyir odamız var. Ayrıca" dairelerimizde akıllı süpürge sistem de uyguluyoruz" dedi.

Dünya

 

 

 


Geri Dön