27 / 04 / 2024

Sultan Makamı'nda 1 milyon 660 bin dolara!

 Sultan Makamı'nda 1 milyon 660 bin dolara!

Firma: Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat

Proje: Sultan Makamı

Sultan Makamı projesinde teslimler 2013 yılının Nisan ayında yapılacak... Projeden ev almak isteyenlere kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor...



Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat tarafından 67 bin 428 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılmış olan  Sultan Makamı  projesinde 18 adet normal daire, 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi ve 9 adet müstakil köşk yer alıyor. 



Teslimlerinin Nisan 2013'te yapılmasının planlandığı Sultan Makamı projesi, Çengelköy'de hayata geçiriliyor. Yatırım bedelinin 150 milyon dolar olarak belirlendiği projede 79 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Kaba inşaat önümüzdeki Eylül ayında tamamlanacak.



Yüzde 40'lıkbir satış oranına ulaşılmış olan Çengelköy Sultan Makamı projesinde sauna, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal aktivite alanları mevcut durumda. Projede ayrıca ev sahiplerine 24 saat boyunca özel sağlık hizmeti de sunulacak.



Kişiye özel ödeme koşulları sunulan Sultan Makamı Evleri projesinde evler, 1 milyon 660 bin dolardan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. 3 bloktan meydana gelen proje kapsamında A bloklarda bahçe ve bir çatı dubleksi, B bloklarda müstakil havuzlu villalar, C blokta ise bahçe dubleksi, çatı dubleksi ve normal daireler yer alıyor. 



444 44 96

 

www.sultanmakami.com.tr



Yağmur Başak KARA


projeye sor



Geri Dön