24 / 04 / 2024

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 



Sultangazi Belediyesi, mahalle sakinlerinin birçok ihtiyacını tek bir çatı altında karşılayabileceği merkezlere her geçen gün yenilerini ekliyor.  İsmetpaşa Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kültür Merkezi projesinden sonra Uğur Mumcu Mahallesi’ne de bir kültür merkezi kazandırılıyor. Kültür Merkezinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Meslek ve Sanat Atölyeleri 

Uğur Mumcu Mahallesi Kültür Merkezi’nde inşa edilecek, hobi ya da meslek edindirmeye yönelik farklı branşlarda eğitim verecek. Stilistlikten el sanatlarına, resim müzikten, okuma atölyelerine ve bilgisayar laboratuvarına kadar geniş bir içeriğe sahip olacak.

Kadın Spor Merkezi 

Kültür Merkezi bünyesinde yer alacak olan kadın spor merkezi, ‘Kendine Değer Ver Hayatında Spora Yer Ver’ sloganıyla kadınları sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamaya davet edecek. Kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkânı bulacak.

Uğur Mumcu Mahallesi’ne yapılacak Kültür Merkezi bünyesinde muhtarlık binası ve 112 Hızır Acil Servis birimi de yer alacak. Ayrıca kültür merkezinde, kütüphane ve kafeterya da mahallelilere hizmet verecek. İnşaatı devam eden Kültür Merkezinin kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor.

İstanbul Sultangazi'de mühürlenen evlere geri döndüler!


Geri Dön