28 / 03 / 2024

Sundance Residences Suites Hotel'de günlük 599 TL'ye!

 Sundance Residences Suites Hotel'de günlük 599 TL'ye!

Firma: Bozatlı International

Proje: Sundance Residences

Bodrum Kadıkalesi koyunun incisi Sundance Residences Suites Hotel, 5 yıldızlı tatilin kapılarını “Bayram Esintileri” ile aralıyor



Sundance Residences Suites Hotel, Kurban Bayramı’na özel hazırlanan “Bayram Esintileri” fırsatı ile ayrıcalıklı bir tatil seçeneği sunuyor. Denize sıfır konumu ve eşsiz doğal güzellikleriyle 5 yıldızlı bir bayram tatili seçeneği sunan  Sundance Residences  Suites Hotel, Bodrum’da yaşamın merkezi olmaya devam ediyor.


25-28 Ekim tarihleri arasında esecek olan “Bayram Esintileri” her gün doğa yürüyüşleriyle başlayacak. Gün içinde basketbol, futbol, aerobik, su jimnastiği, ödüllü tavla ve masa tenisi turnuvaları ile dolu dolu yaşanacak olan “Bahar Esintileri’nin geceleri de eşsiz olacak. Fasıl ve canlı müzik eşliğinde sunulacak olan bayram yemeklerinin renk katacağı “Bahar Esintilerinde” sağlık aktivite programı tanıtılacak. 


Bayrama özel  Full Board (Tam Pansiyon) günlük 599 TL - Odada 3 kişi konaklayabiliyor.

 

Modern hayatın tüm gereksinimleri Sundance Residences Suites Hotel’de 


10 bloktan oluşan Sundance Residences Suites Hotel’de 9 blok residence dairelerine ayrılırken, 1 blok 22 suite odalı bir Suites Hotel.  4 bin metrekarelik özel kumsalının yanı sıra, konumu ve peyzajıyla da benzersiz olan Sundance, Bodrum tatillerinin keyfini, 5 yıldızlı otel konfor ve kalitesi eşliğinde, dört mevsim yaşamanızı mümkün kılıyor. Gerçek anlamda residence hizmetlerini sunan Sundance Residences Suites Hotel residence sakinlerine dairelerinin konfor ve sıcaklığında 5 yıldızlı otel hizmetlerini opsiyonel olarak sunuyor.


Eşsiz Sosyal Olanaklar


Otel binasında;  muhteşem günbatımı manzaralı  terasta bulunan alacart  restaurant  ve  ayrıca Uluslararası yemek seçenekleriyle ana restaurant, kapalı yüzme havuzu,  masaj odaları, spor salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, soyunma odaları, çocuk klübü,  yer alırken, tesis alanında  2 adet acık yüzme havuzu, 2 adet havuz bar ve yuruyus mesafesınde 3 adet tenis kortu mevcut.


Mevsim farkı olmaksızın yaşamın devam ettiği Turgutreis’e 2 km mesafede ve Bozatli International’ın diğer bir ödüllü projesi olan 5 Yıldızlı Aegean Dream Hotel’e ise 800 m. mesafede. 22 bin 568 metrekare alan ve + 4000 metrekare kumsal üzerinde inşaa edilen Sundance Residences Suites Hotel’de  1+1 odalı 67 metrekareden    –   4+1 odalı 220 metrekare’ye varan   ve her zevk ve ihtiyaç  grubuna hitap edebilen  24 farklı daire tipi  sunuluyor.  


Sitenin denize olan  sıfır konumu, site içerisinde kot farkının olmaması ve her blokta asansör olması özellikle ileri yaş gruplarının tesis içerisinde rahat dolaşımını sağlıyor. Havaalanına sadece 55 km mesafede. 


Siz Yorulmayın


Oda servisi, ev içi  ziyafet ve yeme içme hizmetleri ve daireye teslim kuru temizleme, ütü , çamaşır yıkama hizmetleri 24 saat resepsiyon ve concierge ( telefon ve mesaj hizmetleri, uyandırma hizmeti ,yerel ve uluslararası posta ve paket yollama hizmetleri, araç kiralama, yat kiralama hizmetleri, seyahat acenteliği hizmetleri, kişisel alışveriş ve teslimat hizmetleri, market alışverişi) 24 saat güvenlik hizmetleri, genel alanlarda kapalı devre video güvenlik sistemi, bebek bakıcısı hizmetleri, internet, 24 saat  teknik destek hizmetleri için faydalanıldığınız  kadar para ödeyebilir  ya da kullanmayı tercih etmeyecekseniz  sadece düşük miktarlarda genel aidat ödeyeceksiniz.


Deniz ulaşımına imkan veren 100 m uzunluğunda iskelemiz bulunan Sundance Residences Boutique Hotel’in diğer bir ayırıcı özelliği ise Bodrum’da pek rastlanmayan doğal kumsal plajının olması. 2.4 km uzunluğundaki Kadıkalesi kumsalının 40 m x 100 m lik bölümü Sundance Residences Boutique Hotel’in önünde bulunuyor. 


Bozatlı International güvencesiyle yüksek kalite ve sağlamlık

Sundance Residences Suites Hotel, Bozatli International’ın (www.bozatli.com) yıllardır süregelen turizm, otel işletmeciliği ve inşaat sektöründeki tecrübeleri ışığında, yüksek kalite ve hizmet güvencesiyle hayata geçiriliyor. Sundance Residences Suites Hotel’de, Bodrum’da seçkin konut projeleri gerçekleştirmiş Avrupa Nostra ödüllü Mimar Dr. Mehmet Alper’in mimari imzası ve Arketipo Design’in iç mimari imzası bulunuyor.


Kısa sürede yüksek değer artışı

Günümüzün en ileri inşaat teknolojileri kullanılarak, güçlendirilmiş zemin üzerine, deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilen Sundance, her binanın altında yer alan, 20 m. derinliğindeki jet grout destekli radye temelleri ile sağlamlık açısından Türkiye’de benzersiz bir uygulamanın örneğini oluşturuyor.


Gerek tüm yıl yaşamak, gerekse de yaz veya hafta sonları tatilleri için değerlendirilebilecek olan Sundance Residences, kısa sürede yüksek değer kazancı ile yatırım amaçlı alıcılar için de çekici bir seçenek oluşturuyor.


Gayrimenkul yatırımlarınızın yalnızca değer artışı ile yetinmek istemiyor, dinamik bir gayrimenkul yatırımı hedefliyorsanız, Sundance Residences Boutique Hotel size kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat sunuyor.


Gelir garantili işletme modeli


Otelcilik tecrübesi ile sektörde yine bir öncülük yapıyor ve “Al ve Kirala Yatırım Programı” ile küçük-büyük tüm yatırımcılara kazanç yaratacak bir model sunuyor. Yıllardır Türk turizminin gözbebeğii ve son yıllarda da dünya turizm pazarının yükselen yıldızı olarak adlandırılan Bodrum’daki projemizde alacağınız dairenizi, dilerseniz 2 ayrı sistemle Sundance Boutique Hotel’e kiralayabilirsiniz.


İletişim : 


Sundance Residences Suites Hotelİstanbul Satış Ofisi 

Şevket Sabancı Cad. No: 92 Holiday Inn Istanbul Airport Hotel

Turgutreis/BodrumMahmutbey Mah. Taşocağı Yolu Cad No:35

Tel : 0 252 382 2999Bağcılar / İstanbul

Fax : 0 252 382 0389Tel : 0 212 445 5577

Fax : 0 212 604 1597


www.sundanceresidences.com 




projeye sor



Geri Dön