19 / 04 / 2024

Sundance Residences'da 0 peşinat! 120 ay vade ile!

Sundance Residences'da 0 peşinat! 120 ay vade ile!

Sundance Residences, 0 Peşinat, 120 Ay Vade ve 0 Sıfır Faiz Oranı ile Bodrum’da 4 mevsimlik yaşama davet ediyor. Denize sıfır projenin, son 48 dairesi için yatırım zamanı...



Turizm ve inşaat sektöründe 25 yılını tamamlayan Bozatlı International, Bodrum Turgutreis’ in en güzel koylarından biri olan Kadıkalesi’nde yer alan altın projesi Sundance Residences & Suites Hotel ile denize sıfır, doğayla iç içe, 5 yıldızlı konfor ve keyifli bir yaşam vaat ediyor. Doğanın mükemmel kusursuzluğunu residans teknolojisi ile sunan Sundance Residences’ın  Ocak ayına özel kampanyası yeni yılın en sıcak yatırım teklifini sunuyor.

İdeal Karma 

Sundance Residences & Suites, yaşamınız için en ideal karışımı sunuyor. Denize sıfır özel konumu, 4000 metrekarelik kum plajı, çevre düzenlemesi, konforlu iç mimarisi, açık havuzları, restoranları, barları, spor tesisleri ve hayatın tüm stresinden arındıran spası ile yaşam felsefesini değiştirmek isteyenleri %0 peşinat, 120 ay vade, 0 faiz  ile tapu sahibi olmaya davet ediyor. 

Sundance Residences & Suites; deniz kıyısında, 22.568 metrekare alana konumlanmış 9 blok içerisinde, 175 rezidans ve 22 odalı bir butik otelden oluşuyor.  Sundance Residences, 68 m2’den, 222 m2’ye kadar 24 farklı daire tipinde sunduğu modern ve zarif konseptinde mükemmelliğin anahtarını 110.000 – 475.000 euro arası fiyatlarla sunuyor.  

Gelişmiş sosyal olanaklar yaşamınızı renklendirecek…

Sundance Residences, 5 yıldızlı bir otelin konfor ve hizmetini beraberinde getiriyor. Site içerisinde bulunan plaj, iskele ve açık havuzlar daire kullanımına ücretsiz olarak her zaman açık. Daire sahipleri aynı zamanda otel hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabiliyor. Kadıkalesi’nin masmavi denizinde, yaşamlarını keyifli dakikalar ile renklendirmek isteyenlere dalış, yelken, sörf, motorlu su sporları, kürek aktiviteleri gibi olanaklar, indirimli olarak sunuluyor. 


Kumsalda yer alan 90 metrelik ahşap iskelesi; güneşin, denizin ve yeme-içmenin tadını çıkarmak isteyen tüm daire sahiplerine doğanın kusursuzluğunu yaşatıyor. Tamamı sahil şeridinde 5 km’lik yürüyüş yoluna sahip tesisle aynı sahil şeridi üzerinde bulunan D-Marin, tekne sahiplerine son teknoloji ile donatılmış bir liman sağlıyor. Sundance Residences & Suites Hotel, şehir hayatının konforunu, tatil atmosferi ile birleştirerek  spor ve sosyal yaşam tesislerini 12 ay hizmete açık tutuyor.  


Telefon: 0212 445 55 77

Web: www.sundanceresidences.com


Geri Dön