28 / 03 / 2024

Sunis Blue Residence 10 Şubat'ta satışta!

Sunis Blue Residence 10 Şubat'ta satışta!

152 lüks konuttan meydana gelen Sunis Blue Residence 10 Şubat'ta satışa çıkacak. Proje yaklaşık 80 milyon Euro’ya mal olacak. 



Sunis Group imzası ile Antalya'nın Konyaaltı sahili üzerinde hayata geçirilen Sunis Blue Residence projesi yaklaşık 80 milyon Euro’ya mal olacak. 2018 yılsonunda tamamlanacak projenin satışlarına ise 10 Şubat 2018 tarihinde başlanacak. Sunis Group Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal projeye ilişkin açıklama yaptı. Ünal, "Dünyada bir Antalya var, Antalya’da bir Konyaaltı var ve Antalya’da böyle bir projenin ikincisi yok. Kaliteden asla ödün vermediğimiz bir projeyi hayata geçiriyoruz" dedi. 


Sunis Blue Residence 10 Şubat ta satışta!


Sunis Group'un 2004'te kurulduğunu ifade eden Namık Ünal, “Rahmetli dedemizden kalma araziyle bir aile şirketi olarak başladık. 2009 yılında Evren Beach Resort Hotel’i kurduk. 2013 yılında Hotel Su’yu aldık. 2011 yılında İzmir’de otel yatırımımız oldu. Otelcilik sektöründen geldiğimiz için hizmete ve kaliteye önem veriyoruz. Turizm sektöründen geliyoruz. Hizmet sektöründen edindiğimiz tecrübeyi hem turizm sektöründe hem de konut alanında değerlendirmek istiyoruz. Otel konseptinde konutlar yapacağız. Lobisi, yüzme havuzu, otoparkıyla yeni yaşam alanları yaratmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu. 


Sunis Blue Residence 10 Şubat ta satışta!


Grubun yeni hedefi: 10 otel


Ünal, turizm ve konut sektörüne ilişkin hedeflerini paylaştı. Ünal, "İzmir Seferihisar’da 2 tane arsamız var. Birine otel, diğerine ise konut projesi üzerinde çalışıyoruz. Antalya Side’deki 2 parsele konut projesi yapacağız. 5 otelimizde toplam 8 bin yatağımız var. 10 otele çıkmayı hedefliyoruz. Kaş Çukurbağ’da 20 dönümlük arsamız var. Yakınındaki bir oteli alıp yıktık. Burada villa tarzında Türkiye’nin en güzel butik otelini yapacağız." ifadelerini kullandı. 


Web: http://www.sunisblueresidence.com/

 


Geri Dön