18 / 04 / 2024

Sunset İncek ile ayrıcalıklı hissedeceğiniz 5 detay!

Sunset İncek ile ayrıcalıklı hissedeceğiniz 5 detay!

Çalışma saatlerinin artması, şehrin karmaşası kalan vakitlerimizi huzur içinde geçireceğimiz yerlere yönlendiriyor. Huzur ve yaşamın içinde kalmak isteyenler ise Sunset İncek projesinde buluşuyor. 



Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, İncek’te hayata geçecek olan Sunset İncek projesinin avantajlarını paylaştı. İşte, Tolga Ülkealan'ın açıklaması.. 

1-) BUTİK PROJE
Sunset İncek projesi 2 konut kulesi 1 yatay bloktan oluşan yaşam alanı ile hem kaliteli hem de konforlu bir yaşamın kapılarını aralayacak. 2020 yılının son çeyreğinde teslim edilecek olan projemiz, fark yaratacak. oluşturulmuştur.

2-) LOKASYON
İnşaatı başlayan projemiz ile lokasyon olarak da fark yaratıyoruz. Öyle bir lokasyonda yer alıyoruz ki tüm manzaraya hâkimiz. İncek Bulvarı’ndan yukarıya doğru döndüğümüzde yeni gelişen ve gelişmeye de devam edecek olan bir lokasyon üzerinde yer alıyoruz.  

Sunset İncek ile ayrıcalıklı hissedeceğiniz 5 detay!

3-) AİLE ODAKLI YAŞAM
Sunset İncek hayata geçireceği sosyal yaşam alanları ile hayatın içinde kalmanıza zemin hazırlarken aynı zamanda da çocuklarınız ile keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yaşam alanı sizlere sunacak. Sadece ebeveyn banyosu ile yetinmediğimiz projemizde çocuk odasında bulunan banyoda hayatı kolaylaştıracak. 

4-) +1 İLE GELEN AYRICALIK
Sunset İncek, geniş ve aydınlık yaşam alanları ile estetik ve yenilikçi mimariyi bir araya getirdi. 3+1, 5+1 ve 6+1 daire planlarına +1 ile farklı bir seçenek sunulan proje de konforun ve yeniliklerin standartları yeniden belirlendi. 

5-) HER KATA 2 DAİRE, HER DAİREYE ÖZEL OTOPARK
Her katta bulunan 2 daire seçeneğimiz ile iç içe geçen yaşam tarzlarını rafa kaldırıyoruz. Yan dairenizden gelecek sesleri en aza indirgeyerek özel yaşam kavramına sahip çıkıyoruz. 

Web: http://www.sunsetincek.com/


Geri Dön