28 / 03 / 2024

Sunsetpark Caddebostan 2015 Temmuz'da teslim edilecek!

Sunsetpark Caddebostan 2015 Temmuz'da teslim edilecek!

Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı, hem markalı gayrimenkul projeleri sektörüne hem de kentsel yenileme alanına giriş yaptığı Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı.



Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı, hem markalı gayrimenkul projeleri sektörüne hem de kentsel yenileme alanına giriş yaptığı Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı. Bağdat Caddesi’nde hızla yükselmekte olan Sunsetpark Caddebostan projesini, çevre dostu yeşil bina kriterlerine göre inşa eden Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı böylece İstanbul’u ilk yeşil kentsel yenileme projesiyle tanıştırmış oldu.


Temmuz 2015 tarihinde hayata kapılarını açacak olan Sunsetpark Caddebostan projesinin, çevre dostu bina özellikleri LEED sertifikası ile uluslar arası alanda tescil ettiriliyor. Altensis firmasının danışmanlığında yürütülen yeşil bina sürecinin ardından, Sunsetpark Caddebostan’da ev sahibi olanlar ve yaşayanlar daha düşük enerji faturalarına ve daha konforlu bir hayata da sahip olacaklar.


Yeni Projeleri de Yeşil Olacak


Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı, Sunsetpark Caddebostan’da konut sahiplerine en konforlu yaşamı sunma amacıyla çevre dostu bina özellikleri kazandırdıklarını, böylece yaşayanların elektrik, su, aidat gibi giderlerini azaltırken, aile bütçelerine de katkıda bulunacaklarını söyledi. Kentsel yenileme projesi Sunsetpark Caddebostan’da hak sahiplerinin çevre dostu bina konusunda kendilerinden böyle bir talepte bulunmamalarına rağmen, yeşil bina sertifikasyon sürecini başlattıklarına dikkat çeken Sertaç Kıyıcı, bundan sonraki yenileme projelerini de yeşil binalar olarak gerçekleştirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Kentpark Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı şunları söyledi:


“Sadece Sağlam Olması İle Yetinmeyelim”


“Yaşam konusunda risk arzeden binanın yıkılarak yerine yenisinin yapılması olarak tarif edebileceğimiz kentsel yenileme alanında İstanbul’da büyük bir potansiyel ve gereklilik olduğu ortada. Kentsel yenileme kapsamında deprem, sel benzeri felaketlere karşı tehdit arz eden binaların yerini daha sağlam binalar alıyor. Ancak biz sadece sağlam bina yapmakla, sadece güvenlik ve sosyal açıdan standartları yükseltmekle yetinilmemesi gerektiğini düşünüyoruz…



“Hem Pırıl Pırıl Hem Verimli Bir İstanbul İçin”


İstanbul özelinde hareketlenen kentsel yenilemenin aynı zamanda ülke ekonomisi için bir fırsatı da bünyesinde barındırdığına inanıyoruz. O da enerji faturalarının düşürülmesi yönünde. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın faiz desteği vermeyi planladığı yeşil kentsel yenileme projelerinin artması halinde daha az enerji ve su sarfiyatı, daha az cari açık ve bu ülkede yaşayan herkes için daha konforlu bir yaşam sözkonusu olacak. Özetle 20 yıl sonra yenilenen İstanbul’un sadece pırıl pırıl olması değil, verimli bir İstanbul olmasına da önem vermeliyiz”


Çevre dostu-yeşil bina adayı Sunsetpark Caddebostan projesi, 35 daire ve 3 dükkandan oluşuyor. İstanbul’un alışveriş ve eğlence merkezi Bağdat Caddesi’nde yükselen proje, 15 milyon lira yatırımla hayata geçirildi. Önünde muhteşem deniz manzarası, arkasında şık mağaza ve restoranları ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açan projede fiyatlar, 652 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.


75 metrekare 1+1 dairelerin yanı sıra 3+2 ve 4+2 konut seçeneklerinin de yer aldığı Caddebostan Sunsetpark projesinde yüzde 1 KDV ayrıcalığı ile satışlar devam ediyor. Sunsetpark Caddebostan 7 gün 24 saat kapalı devre kamera sistemleri, renkli intercom sistemi ve şifreli sistemi ile binaya erişim teknolojisi sayesinde günün her saati güven içerisinde bir yaşam sunuyor. Hem kapalı hem de açık otoparkı ile araba sahibi site sakinlerine rahat nefes aldıracak olan proje Caddebostan Kültür Merkezi’nin hemen yakınında bulunuyor.

 

Evinizi Benzersiz Kılan Detaylar

 

Her dairede 1. sınıf ankastre bulaşık makinesi, ankastre inoks davlumbaz, ankastre inoks ocak ve fırın, odalarda ve salon zemininde 1. sınıf 15 mm kalınlığında masif lamine parke, antre, koridor, mutfak, banyo zeminleri ve duvarlarında 1. sınıf seramik kaplama, banyolarda 1. sınıf dolaplı Hilton lavabo, ayna ve temperli cam kabinli duş teknesi, 1. sınıf çelik daire dış kapısı, lake kaplama daire iç kapıları ile Sunsetpark Caddebostan, evinizi benzersiz kılan detaylara yer veriyor.

 

Satış ofisi: 0216 301 20 21       

www.sunsetparkcaddebostan.com.tr



Geri Dön