19 / 04 / 2024

Sur Cadde'yi 3 milyon kişi ziyaret edecek!

Sur Cadde'yi 3 milyon kişi ziyaret edecek!

70 bin kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya Projesi, benzerlerine şapka çıkartan 1.3 kilometre uzunluğundaki caddesiyle de göz dolduruyor. Sur Cadde projesi her zevke ve ihtiyaca hitap eden ayrıcalıklı yaşam tarzına yeni bir soluk getiriyor.



Türkiye’nin en büyük ve örnek kentsel dönüşümü Antalya Projesi, Sur Yapı imzasını taşıyor.  1.3 kilometre uzunluğundaki Sur Cadde, tramvayla şehir metrosuna entegre, kendine ait bir ulaşım ağına sahip…

Tüm ihtiyaçların karşılanacağı, 7-24 yaşayan cadde: Sur Cadde Sur Cadde’de her zevke, her keyfe göre bir yer bulunuyor. Projede en prestijli markalar  en şık restoran, kafeler alışveriş ve eğlenceyi ayrıcalıklı kılıyor.

Projenin içinde yer alan hastaneler,  dini tesisler, müze ve sergi alanları Sur Cadde’ye komşu konumuyla yaşamın merkezinde bir konfor sunuyor.

 
Sur Cadde’yi Ayda 3 milyon kişi ziyaret edecek 

‘En’lerin caddesi Sur Cadde; İstiklal Caddesi’ni Antalya’ya taşıyor, yeni bir çehreye kavuşturuyor. 

70 bin kişinin yaşamasının beklendiği projeyle birlikte günlük ayak hareketinin 100 bin, aylık 3 milyon, yıllık 36 milyon olması bekleniyor.
 
Sur Cadde üzerinde yer alan konut ve ofisler 137 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta

Projede yer alan 1+1 daire ve ofisler 137 bin TL’den satışa sunuluyor. Medeniyet temasının ön plana çıktığı 1105 dairelik Turkuaz etabında sunulan fırsatlar Sur Cadde’de de geçerli…

Turkuaz etabında olduğu gibi cadde üzerinde bulunan ofis ve daireler için yüzde 35 peşinat veriliyor. Yüzde 10 bir yıl sonra ara ödeme fırsatının yanı sıra kalan tutar için 0 vadeyle 36 ay ödeme planı hazırlanıyor. 
 
 

Tel: 444 5 787        
Web: http://antalya.suryapi.com.tr/


Geri Dön