25 / 04 / 2024

Torium AVM'yi 1 ayda 1.5 milyon kişi ziyaret etti!

Torium AVM'yi 1 ayda 1.5 milyon kişi ziyaret etti!

“Bir Alışveriş Bir Eğlence” sloganıyla 30 Ekim 2010 tarihinde açılışı yapılan İstanbul’un üçüncü büyük alışveriş merkezi Torium'u 1 ayda 1,5 milyon kişi ziyaret etti



 “Bir Alışveriş Bir Eğlence” sloganıyla 30 Ekim 2010 tarihinde açılışı yapılan İstanbul’un üçüncü büyük alışveriş merkezi Torium'u 1 ayda 1,5 milyon kişi ziyaret etti. Torium , özellikle içerisinde yer alan Türkiye’nin ilk kapalı kar eğlence merkezi “Torium Snowpark” ve “Starpark Lunapark”  ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
Torunlar GYO’nun İstanbul’daki ilk alışveriş merkezi yatırımı olan, İstanbul’un üçüncü büyük alışveriş merkezi Torium, 30 Ekim 2010 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açarak, 1 ay gibi kısa bir sürede 1,5 milyon kişi tarafından ziyaret edildi.
Kiralanabilir alanının yüzde 30’unu eğlenceye ayırarak sektöründe farklılaşan Torium, aynı zamanda konsepti, mimarisi, mağaza karması ve eğlence alanları ile de son dönemde açılan alışveriş merkezleri arasında dikkat çekiyor. Torium özellikle içerisinde yer alan Türkiye’nin ilk kapalı kar eğlence merkezi “Torium Snowpark” ve “Starpark Lunapark” ile ziyaretçilerine farklı deneyimler sunuyor.
Geniş mağaza karmasından oluşan 180 mağazası, açık çarşısı ve eğlence alanları ile farklılaşan Torium'un en çok ilgi çeken bölümü ise Snowpark oldu. Türkiye'nin ilk kapalı kar merkezi “TORIUM Snowpark” saatte 200 kişi kapasitesi ile full çalışarak 1 ay boyunca 40 bin kişiyi ağırladı. Torium Snowpark'ta ziyaretçiler kayaktan snowboard’a, halatlı dağ tırmanışından kızakla kaymaya ve kar oyunlarına kadar farklı birçok deneyimi bir arada yaşama fırsatını yakaladı. 50 santimetreyi aşan kar kalınlığı, Uludağ ve Kartalkaya gibi yüksek rakımlı merkezlere yağan kara eş değer kar kalitesi ile Torium ziyaretçilerine kış sponsorlarının keyfini doyasıya yaşattı.
Torium Alışveriş Merkezi’ni ziyaret edenlerin en çok ilgi gösterdikleri ikinci durak ise Türkiye'ye ilk kez gelen lunapark oyuncaklarının yer aldığı “Starpark Lunapark” oldu. “Starpark Lunapark” ise dünyada son yıllarda en çok tercih edilen lunapark dev oyuncakları ile ziyaretçilerine heyecan dolu anlar yaşattı. Her yaştan insanın dilediğince eğlenebildiği Starpark Lunapark ise bir ayda 150 bin kişi tarafından ziyaret edildi.
Torium içinde Yer alan Mağazalar;
Electroworld, H&M, YKM, Migros, LCW, C&A, Teknosa, Boyner Sport, Vestel, Zara,Oysho,Pull&Bear, Derimod, Kiğılı, Zara, Sarar, Hotiç, Flo, Atasay, Koton, Mango, Desa, Ramsey, Damat, Pierre Cardin, Us Polo, Roman, Fabrika, Network, Divarese, Batik,  Sephora, İpekyol, Twist, Toyzz Shop, Benetton, Accesories, Krc, Özdilek, Gratis, Collezione, Levis, Mavi,  Only, Adidas, Reebok, Loft, D&R,Burger King, Sbarro, Arbys, Popeyes, Çiçek Izgara, Çıtır Usta,  Mc Donalds, KFC, Pizza Hut, Atom Tost, Anadoludan, Baydöner, Kahve Dünyası, Mado, Mudo,Bernardo.

 


Geri Dön