18 / 04 / 2024

Sur Çelik Kapı, Türkiye genelinde bayilikler veriyor!

Sur Çelik Kapı, Türkiye genelinde bayilikler veriyor!

Çelik kapı sektöründeki şirketlerden Sur Çelik Kapı, kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara bayilik veriyor...




Sur Çelik Kapı, Türkiye genelinde bayilikler veriyor. Metrekare başına 500 dolar yatırını gerektiren bu bayilik modelinde ortalama yüzde 30 ile 40 arasında bir kâr marjıyla çalışılıyor.


Çelik kapı sektöründeki şirketlerden Sur Çelik Kapı, kendi işini kurmak isteyen yatırımcılara bayilik veriyor. Dünyada hırsızlığa karşı garanti veren ilk çelik kapı markası Sur Çelik  Kapı’nın yatırımcılara sunduğu bayilik koşulları arasında detaylı eğitim, kiralama yönlendirmesi, görsel destek, lokas- yon seçimi, reklam ve halkla ilişkiler, insan kaynaklan, ba­yi destek birimleri yer alıyor.


Sur Çelik Kapı’nın temelleri 1936 yılında sıcak demir çelik işi ile atılmış. Şirket, bugün 3’üncü kuşağa emanet. 1962 yılma kadar sıcak demir işine yoğunlaşan aile daha son­ra demir kapı ve pencere sek­törüne girmiş. Aydın’da bulu­nan fabrikalann üretim kapasi­tesi yıllık 100 bin adet. Türkiye’de 120 bayi ile hizmet veren Sur Çelik Kapı, 22 ülkeye de ihracat gerçekleştiriyor.



3’ÜNCÜ KUŞAĞA EMANET


Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra bayrağı devralmış. Bölge bayilikleri ve standart bayilik modelleri uyguladıklarını söyleyen Pekgüzel, yeni bayilikler vererek yurt içinde hızlı bir büyüme planla­dıklarını belirtiyor.


Sur Çelik Kapı mağazalarının dekoru Sur’un mimari konseptine uy­gun olarak yapılıyor. Mimari proje, bayilik sözleşmesi imzalandıktan sonra hazırlanıyor. Hazırlanan projenin uygulanma maliyetleri ise ba- yiye ait. Dekorasyon maliyetlerinin mağazanın metrekaresine göre değişiklik gösterdiğini ifade eden Pekgüzel, ortalama metrekare mali­yetinin 500 dolar olduğunu sözlerine ekliyor.


Ekonomist


Geri Dön