19 / 04 / 2024

Sur Yapı 2015'te yeni projelerine start verecek!

Sur Yapı 2015'te yeni projelerine start verecek!

Seçim yılı olmasına rağmen istikrarın süreceğine inandığını belirten Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, bu nedenle yatırımlarına devam edeceklerini, yeni yılda yeni projelere start vereceklerini söyledi..



TÜRKİYE'NİN 2014 yılını 800 milyar dolan aşan milli gelir ve 10 bin doların üzerindeki kişi başına düşen gelir ile kapatacağını hatırlatan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, bu yıl yüzde 3.3 büyüme öngörüsü dahilinde dünya ülkeleri içinde hızlı büyüyen ülkeler kategorisinde yer almaya devam edeceğini belirtti. Elmas "Bu yılın 10 ayında ülkemizde 938 bin konut satışı gerçekleşti, yıl sonu itibariyle 1.1 milyon satış olacağını düşünüyoruz. Sur Yapı olarak yaklaşık 900 konut satışı hedeflemiştik. Yılın ilk 11 ayında 800'den fazla konut satışı gerçekleştirdik, istanbul Ümraniye'de Exen İstanbul, Güneşli'de Corridor Rezidans, Sultanbeyli'de Idilia, Sultangazi'de Vitrin konut projelerimiz ile Eyüp'te Axis istanbul ofis satışlarımız devam ediyor. Bursa'mn Nilüfer'de yer alan Sur Yapı Marka projemizde de rezidans ve home-ofis satışlarımızı başlattık" dedi. 


İSTİKRAR DEVAM EDECEK 

2015 yılı genel seçim yılı olmasına rağmen siyasi ve ekonomik istikrarın devam edeceğini söyleyen Altan Elmas, konut satış adet ve konut kredisi rakamlarının ülkemizde konut talebinin devam ettiğini gösterdiğini kaydetti. Elmas "2015'te yeni yatırımlara da başlıyoruz,  İzmir  Bayraklı'da AVM, rezidans, marina ve otelden oluşan prestijli karma bir projeye başlıyoruz. Tüm bu projelerin dışında İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında 4 konut proje çalışmalarımız devam ediyor, İstanbul ve dışında olmak üzere 4 kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. AVM konusunda da mevcut 4 projemize İstanbul ve İzmir olmak üzere 2 yeni proje daha eklemeyi planlıyoruz. Enerji alanındaki ilk yatırımımız Aksu Has'te Mart 2014 de üretime başladık" diye konuştu. 


Star Ek


Geri Dön