29 / 03 / 2024

Sur Yapı perakende projelerine devam edecek!

Sur Yapı perakende projelerine devam edecek!

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri'nin cosponsoru Sur Yapı, 2015'te yeni AVM projelerine girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Bursa'ya konut ve alışveriş merkezi yapacağını duyuran Sur Yapı, AVM işini büyütüyor.



Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri'nin cosponsoru Sur Yapı, 2015'te yeni AVM projelerine girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Bursa'ya konut ve alışveriş merkezi yapacağını duyuran, inşaatı devam eden Eyüp'teki Axis İstanbul projesini de sürdüren Sur Yapı, AVM işini büyütüyor. 


Sur Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, "Perakendeye yatırıma başlayalı 4.5 yıl oldu. Kağıthane Axis'i geçen yıl açtık. Bu yıl Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe'nin kesiştiği noktada Metrogarden'ı devreye soktuk. 2015'te yeni AVM projeleri de gelebilir. Yeni yatırım için Anadolu'yu inceliyoruz" dedi. Anadolu'nun birçok ilinde AVM açığı olduğunu belirten Elmas, "Gelir seviyesinin de yüksek olduğu potansiyel illeri inceliyoruz" dedi. Axis İstanbul'u ise 2016'da açacaklarının bilgisini veren Elmas, Bursa'da Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'ni de 2016'da açacağız. Bir de İzmir'de bir projemiz var" dedi. 


Ticari Hayat 


Geri Dön