26 / 04 / 2024

Sur Yapı Antalya nerede?

Sur Yapı Antalya nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Antalya

Sur Yapı Antalya nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen projede satışlar tam gaz devam ediyor. 



Sur Yapı Antalya projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Daire büyüklükleri 55 metrekare ile 231 metrekare arasında farklılık gösteren projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor. 


Sur Yapı Antalya nerede?

Antalya Kepez'de inşa edilen  Sur Yapı  Antalya,  Avrupa Birliği tarafından "Akıllı Kent" projesi kapsamına alınan, "En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi" ve "Green Good Design" ödülü aldı.

 

Sur Yapı Antalya nerede?


Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen  Sur Yapı Antalya  projesinde alışveriş merkezi ve caddeler, müzeler, teknokent, hastane, okullar, dev şehir parkı,  amfi alanları, süs havuzları, piknik alanı, göletler, gölet kafeleri, pergola altı dinlenme alanları bulunuyor. 


İlk teslimlerin 2019 yılında yapılması öngörülen Sur Yapı Antalya projesinde konutların yanı sıra; anaokul, ilkokul, ortaokul, lise olmak üzere; 11 adet okul, 3 adet Sağlık Ocağı, 3 adet camii, bir adet organik pazar yeri, bir adet spor ve kültür merkezi, büyük bir hastane, bir müze alanı, bir adet alışveriş merkezi, dev şehir parkı ve akaryakıt istasyonu olacak. 


Sur Yapı Antalya fiyat listesi:

2+1 fiyatları 260 bin TL'den,
3+1 fiyatları 370 bin TL'den başlıyor.

 

 

Tel: 444 5 787        
Web: http://antalya.suryapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön