19 / 04 / 2024

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı imzasıyla Antalya'da Kepez'de hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Peki Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 



Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde, yer alan devre mülklerin teslimi 2024'te gerçekleştirilecek. Aquapark, çeşitli yüzme havuzları, özel plaj, fitnessi buhar odası, sauna, restoranlar, orman, kadınlara özel yüzme havuzu, macera parkuru ve çocuk kulübü gibi sosyal donatı alanlarının bulunduğu projede  evler 4 ve 6 kişilik olacak şekilde tasarlandı. 

Projede yer alan 1 oda 1 salon evler 4, 2 oda 1 salon evler ise 6 kişi kapasiteli. 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde bulunan 1+1'lerin büyüklüğü 65 metrekare, 2+1'lerin büyüklüğü 99 metrekare olarak tasarlandı. 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022!  

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde kira geliri de elde edilebiliyor. Bu kapsamda, devre mülkler kiraya verilebiliyor ve kira getirisi sağlanıyor. 

Projede yer alan devre mülklerde, beyaz eşyalar, oturma grupları, küçük ev aletleri ve ev tekstili gibi her çeşit ihtiyacı karşılayabilecek eşyalar yer alıyor. 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde voleybol, kardio, basketbol, mini futbol, tenis ve stüdyo dersleri alınabiliyor. Proje, her isteğe göre tasarlanmış olması, lokasyonu, sosyal imkanları ve kullanılmadığı durumlarda gelir elde etme fırsatıyla dikkatleri çekiyor. 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022!  

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri projesinde Temmuz Ağustos dönemi için 1+1'ler 240 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu kapsamda peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. Aynı zamanda yüzde 35 peşin ve kalanını taksit ile ödeme imkanı da bulunuyor. Haziran dönemi için fiyatlar 200 bin Türk Lirası bandına kadar geriliyor. 

Web: http://tatilevleriantalya.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Nef Arsa Amerika nerede? Nef Arsa Kaliforniya fiyat listesi 2022!

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Ekim 2022'de satışa çıkacak 3 yeni proje!


Geri Dön