19 / 03 / 2024

Sur Yapı Axis'te A Plus ofisler 4 bin 705 TL taksitle!

Sur Yapı Axis'te A Plus ofisler 4 bin 705 TL taksitle!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.



Sur Yapı  Axis İstanbul  ofis ve Alışveriş Merkezi’nde A plus ofisleri 4.705 TL’den başlayan taksitlerle ve 120 aya varan vade imkânı ile alabilirsiniz.


Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi, Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. 


Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan Axis İstanbul, ayrıca metrobüse sadece 600 metre mesafede bulunuyor. Axis İstanbul’un yanı başında yer alan Bayrampaşa Metro İstasyonu’ndan Eyüp Meydanı’na yapılacak olan füniküler ile Bayrampaşa Metro İstasyonuna çok rahat ve kolay bir ulaşım sağlanacak. Ayrıca hizmete giren, Türkiye’nin ilk metro köprüsü olan Haliç Metro Köprüsü ve Anadolu ile Avrupa Yakası’nı birleştiren  Marmaray  ile sadece çevre ilçelerden değil, İstanbul’un ana merkezlerinden de ulaşım çok kısa ve rahat hale geliyor. Kapınızdaki metro istasyonu ile, Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehrin merkezi noktalarına, modern ve metro ulaşım ağları ile dakikalar içerisinde kolayca ulaşabileceksiniz. 


ADLİYELERE KOLAY ULAŞIM

Axis İstanbul paha biçilmez lokasyonu, modern ulaşım ağlarının sağladığı avantaj ile Çağlayan Adliyesi, Bakırköy Adliyesi ve Anadolu Adliyesi’ne ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor. 


Axis İstanbul’dan alacağınız ofisiniz, size sadece modern ve konforlu bir iş hayatı değil, aynı zamanda İstanbul’un yüzlerce yıllık tarihine tanıklık etme imkânı veriyor.  Bizans’tan Osmanlı’ya kadar, tarihe yön veren birçok olaya tanıklık eden İstanbul’un ilk uygarlıkları bu bölgede kuruldu.  Özellikle tarihi ve mimari eserleriyle İstanbul’un en önemli kültür ve turizm merkezi olan Haliç ve tarihi şehri, tüm görkemiyle ofisinizin camından selamlayabilirsiniz.


15 DAKİKADA İSTANBUL’UN ÖNEMLİ MERKEZLERİNE ULAŞIN

Axis İstanbul’un yakınında yer alan metro ve metrobüs hatları ile İstanbul’un önemli merkezlerine 15 dakikada ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz. 


TİCARET VE ALIŞVERİŞİN KALBİ AXİS İSTANBUL OFİS VE ALIŞVERİŞ  MERKEZİN'DE ATIYOR

Axis İstanbul sadece bir ofis/alışveriş merkezi değil, yaşam kalitenizi yükseltecek görsel, sosyal ve kültürel donanımları bir arada sunan eşsiz bir yaşam alanı... Axis İstanbul, Haliç ve şehir manzaralı A Plus lüks ofisleri ile size geleceğin ofislerini sunuyor. Sizi geniş bir meydanla karşılayan Axis İstanbul, davetkâr formları ve hareketli bölge planlamasıyla zamanın nasıl geçtiğini unutturuyor. Axis İstanbul’da resepsiyon ve konsiyerj hizmetlerinin yanı sıra; toplantı odaları, teknoloji odaları, arşiv odaları ile modern çalışma hayatının tüm gereksinimlerini bir arada bulabilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştıracak tüm unsurları içinde barındıran Axis İstanbul, her türlü günlük ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz mağazalar, günün stresini üzerinizden atabileceğiniz spor merkezi, çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için oyun alanları, sosyal ihtiyaçlara cevap veren üst düzey sinema salonları ve zengin marka 


yelpazesiyle tüm gereksinimlerinizi karşılayan bir yaşam kompleksi. Güneşin keyfini çıkarabileceğiniz kafelerle keyifli alanları içinde bulunduran Axis İstanbul, aynı zamanda dünya mutfaklarından çeşitli lezzetleri tadabileceğiniz geniş bir restoran karmasına da ev sahipliği yapıyor.


AXİS İSTANBUL’DA SAĞLIKLI YAŞAM VE EĞLENCE BİR ARADA!


DİNAMİK İŞ HAYATI, AXİS İSTANBUL’DA SAĞLIKLI YAŞAMLA BULUŞUYOR

Axis İstanbul sadece bir ofis/alışveriş merkezi değil, yaşam kalitenizi yükseltecek görsel, sosyal ve kültürel donanımları bir arada sunan eşsiz bir yaşam alanı...


AXİS İSTANBUL ALIŞVERİŞ MERKEZİ

SİNEMA SALONLARI

RESTORAN VE KAFELER

KAT BAHÇELERİ

TOPLANTI SALONLARI

PRINT CENTER

HOBİ VE OYUN ODASI

KARGO-POSTA DAĞITIM ODASI

YENİ NESİL SESSİZ ÇALIŞMA ODALARI

FITNESS CENTER

GENİŞ LOBİ ALANI

AÇIK OTURMA TERASLARI

IT HİZMETİ

ÇOK AMAÇLI SALONLAR

KONSİYERJ VE VALE HİZMETİ

ARŞİV ODASI


Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde A Plus ofisler 4.705 TL’den başlayan taksitlerle…

Axis İstanbul’da A plus ofisler %10 kampanya indirimi, 4.705 TL’den başlayan taksitler ve 120 aya varan vade imkânı ile satışa sunuluyor. Üstelik tamamı peşin ya da peşin + banka 


kredili ödeme yapmak isteyen tüketiciler %10 kampanya indirimine ek %10 indirim fırsatın da yararlanabilirler. Siz de Axis İstanbul’a gelin, profesyonel yaşamda yeni bir sayfa açmak için yatırımınızı yapın. 



Axis İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın

444 5 787 


projeye sor



Geri Dön