19 / 03 / 2024

2015 Sur Yapı Axis

2015 Sur Yapı Axis

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Sur Yapı Mirage Residence'ta 725 bin 760 TL'ye 3+1 ev!

2014'te tüketici tarafından 'Süper Marka' ilan edilen Sur Yapı, 2015'e hızlı bir giriş yaptı. Dev yatırım atağına İstanbul'da iki proje açıklayarak başlayan şirket, Bursa'da da yeni bir projeye imza attı.

Sur Yapı'dan İstanbul'un 2 yakasına 2 proje!

Sur Yapı, 2015 yılında da yatırımlarına devam ederek İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında iki yeni projeye başlıyor. Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans, 300 milyon liralık yatırım ve 73 bin 700 metrekarelik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans 300 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Sur Yapı, İstanbul'un iki yeni projesi ile 2015 yılında yatırımlarına devam ediyor. Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans, 300 milyon TL'lik yatırım ve 73 bin 700 m2'lik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor.

Sur Yapı 2 yeni konut projesini 26 Mart'ta görücüye çıkaracak!

Ev sahibi olmak isteyenlere alternatifler sunmaya devam eden Sur Yapı tarafından İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında hayata geçirecek olan 2 farklı konut projesi 26 Mart 2015 tarihinde görücüye çıkacak.

Sur Yapı'dan 2 projeye özel peşinatta yüzde 15 indirim desteği!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapıdan yüzde 15 indirim desteği alıyor. Kampanya Şubat 2015 boyunca geçerli olacak.

Sur Yapı konut desteği kampanyası başladı!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapı’dan %15 indirim desteği alıyor. Kampanya Şubat 2015 boyunca geçerli olacak.

Sur Yapı için 2015 yeni yatırım yılı!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Sur Yapı, 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı. Şirket kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak.

Sur Yapı 2015'te yeni yatırımlara imza atacak!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Sur Yapı, 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı. Şirket kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak.

Sur Yapı 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı!

Sur Yapı, kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas "2014 yılı çok umut verici ve dinamik bir yıl olarak geçti" dedi.

Sur Yapı 2015'te yeni projelerine start verecek!

Seçim yılı olmasına rağmen istikrarın süreceğine inandığını belirten Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, bu nedenle yatırımlarına devam edeceklerini, yeni yılda yeni projelere start vereceklerini söyledi..

Sur Yapı perakende projelerine devam edecek!

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri'nin cosponsoru Sur Yapı, 2015'te yeni AVM projelerine girmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Bursa'ya konut ve alışveriş merkezi yapacağını duyuran Sur Yapı, AVM işini büyütüyor.

Sur Yapı 2015'te yeni AVM projelerine başlayacak!

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri'nin co-sponsoru Sur Yapı, 2015'te yeni AVM projelerine girmeye hazırlanıyor. Altan Elmas; " 2015'te yeni AVM projeleri de gelebilir. Yeni yatırım için Anadolu'yu inceliyoruz" dedi...

Sur Yapı'dan AVM atağı!

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri'nin co-sponsoru Sur Yapı, 2015'te yeni AVM projelerine hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Yeni yatırım için Anadolu'yu inceliyoruz" dedi.

2015 Sur Yapı Axis Haberi

2015 Sur Yapı Axis

Sur Yapı Axis İstanbul ofis ve Alışveriş Merkezi’nde A plus ofisleri 4.705 TL’den başlayan taksitlerle ve 120 aya varan vade imkânı ile alabilirsiniz.


Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi, Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. 


Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan Axis İstanbul, ayrıca metrobüse sadece 600 metre mesafede bulunuyor. Axis İstanbul’un yanı başında yer alan Bayrampaşa Metro İstasyonu’ndan Eyüp Meydanı’na yapılacak olan füniküler ile Bayrampaşa Metro İstasyonuna çok rahat ve kolay bir ulaşım sağlanacak. Ayrıca hizmete giren, Türkiye’nin ilk metro köprüsü olan Haliç Metro Köprüsü ve Anadolu ile Avrupa Yakası’nı birleştiren  Marmaray  ile sadece çevre ilçelerden değil, İstanbul’un ana merkezlerinden de ulaşım çok kısa ve rahat hale geliyor....