19 / 04 / 2024

Sur Yapı Mirage Residence'ta 725 bin 760 TL'ye 3+1 ev!

Sur Yapı Mirage Residence'ta 725 bin 760 TL'ye 3+1 ev!

2014'te tüketici tarafından 'Süper Marka' ilan edilen Sur Yapı, 2015'e hızlı bir giriş yaptı. Dev yatırım atağına İstanbul'da iki proje açıklayarak başlayan şirket, Bursa'da da yeni bir projeye imza attı.



Sur Yapı 1992 yılından bu yana yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üretti. 2015 yılı içerisinde de bu yaşam alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Sur Yapı yapmış olduğu tüm bu inşaat faaliyetleriyle birlikte tüketicilerinin gözünde de çok değerli bir konumuna ulaştı. Bunun en büyük kanıtı olarak Sur Yapı'nın 2014 yılı sonunda "Süper Marka" olarak seçilmesini gösterebiliriz. Ulusal ve uluslararası binlerce marka arasında yapılan Süper Marka seçimi Sur Yapı'nın ulaştığı marka değerinin güzel bir işareti. Süper Marka seçiminde öncelikle sektör kuruluşlarının başkanlarından ve otorite isimlerden oluşan seçici kurul tarafından 1023 marka belirleniyor. Daha sonra bu markalar arasından işgücü kalitesi, yaratıcılık, markalaşmaya yaptığı yatırım, marka devamlılığı, sosyal sorumluluk projelerine katkı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyma ve vergi sıralamasındaki yeri gibi kriterlere göre 300 markaya indirgeniyor. Seçilen bu markalar bağımsız araştırma şirketi AC Nielsen tarafından tüketiciye sunuluyor. Tüketici tarafından oylanarak seçilen markalar ise Superbrands listesine girmeye hak kazanıyor. Superbrands 2014 listesinde Sur Yapı'nın da içerisinde bulunduğu 134 ulusal ve uluslararası marka yer alıyor. Sur Yapı tüketicilerin vermiş olduğu bu değerin de motivasyonu ile 2015 yılına hızlı bir giriş yaptı. İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarında güçlü projelerine yenilerini eklerken bir yandan da Bursa'da yeni bir projeye imza attı. 


MİRAGE LOKASYONUYLA AVANTAJ SAĞLIYOR 

17 katlı 3 bloktan oluşan Mirage Rezidans, Basın Ekspres Yolu üzerinde olması ve Atatürk Havalimanı'na yakınlığıyla dikkat çekiyor. TEM otoyolu ile E5 otoyolunun arasında bulunan Mirage Rezidans, yeni yapılacak Ataköy - İkitelli raylı toplu taşıma sisteminin Evren Güneşli - Mimar Sinan istasyonlarına komşu konumda ve metrobüs gibi toplu ulaşım ağlarının da yakınında yer alıyor. İkinci Maslak olarak adlandırılan bölgede ünlü oteller, hastaneler, kolejler bulunuyor. Mirage Rezidans, yeni bir ev hayali kuranlara şehirli ve dinamik bir yaşam vaat ediyor. 


MİRAGE VE İLK BAHAR'DA YÜZDE 10+10 İN DİRİM FIRSATI 

Sur Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. Güneşli ve Sultanbeyli'de hayata geçirdiği Mirage Rezidans ile İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 10 indirimin yanı sıra, peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde ek yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. Örneğin; Güneşli'deki Mirage projesinde 3+1 896 bin TL'lik bir rezidans için lansmana özel yüzde 10 indirimle 89 bin TL daha az ödeniyor. Peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde ise ek olarak yüzde 10 indirim ile 170 bin TL az ödeme yapılabiliyor. Böylece 896 bin TL'lik 3+1 daireye 725 bin 760 TL karşılığında sahip olunabiliyor. 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla projeden taksitli ödeme seçeneğini tercih edecek tüketiciler ise yüzde 25 peşinat ödemesi sonrasında kalan yüzde 75'lik tutar için 180 aya kadar banka kredisi ile ödemelerini gerçekleştirebiliyor. 


AXİS İSTANBUL'UN HALİÇ MANZARASI DİKKAT ÇEKİYOR

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul'un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı'da hayata geçecek olan Axis İstanbul'da satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor. Ayrıca hizmete giren, Türkiye'nin ilk metro köprüsü olan Haliç Metro Köprüsü ve Anadolu ile Avrupa Yakası'nı birleştiren  Marmaray  ile sadece çevre ilçelerden değil, İstanbul'un ana merkezlerinden de ulaşım çok kısa hale geliyor. Kapısındaki metro istasyonu ile, Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray- Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehrin merkezi noktalarına erişilebiliyor. 550 milyon dolarlık yatırımla bölgenin dönüşümünü sağlayacak olan Axis İstanbul, 27 bin metrekare A plus ofis alanı ve 60 bin metrekare kiralanabilir alışveriş merkezi ile dikkat çekiyor. 


SUR YAPI İLKBAHAR YENİ ÜNİVERSİTE ALANINA KOMŞU!

Anadolu yakasının gelişen yüzü Sultanbeyli'de inşa edilen Sur Yapı İlkbahar'ın yakınında faaliyete geçecek 400 yataklı devlet hastanesinin yanı sıra 100 dönümlük bir arazi yeni üniversite alanı olarak belirlendi. 3. Köprü'nün hayata geçmesiyle birlikte proje sakinleri, Avrupa Yakası'nda bulunan Sarıyer-Maslak- Levent-Beşiktaş hattı ile 3. havalimanının bağlantı güzergâhlarına entegre ulaşım sağlayabilecek. Ayrıca Sur Yapı İlkbahar projesi, yapımı devam eden ve Körfez Geçiş Köprüsü ile İstanbul- Bursa-İzmir arası mesafeyi kısaltacak olan otoyolun bağlantı yolları üzerinde bulunacak. 


SEÇKİN MAĞAZALARDAN OLU ŞAN AVM!

Proje içerisinde yer alan alışveriş merkezi ise ofisten uzaklaşmadan her türlü günlük ihtiyacı karşılamaya yardımcı oluyor. Ofis bloklarının hemen altında bulunacak alışveriş merkezi, ulusal ve uluslararası seçkin markalara ev sahipliği yapıyor. 170 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinde, dünya mutfaklarından oluşan geniş restoran yelpazesi ve kafeler de bulunuyor. Zengin seçenekleriyle yaşamı kolaylaştıracak tüm unsurları içinde barındıran Axis İstanbul, modern mimarisiyle de dikkat çekiyor. 


A PLUS OFİSLER 10 NUMARA KAMPANYA FIRSATIYLA 

Tarihi yarımada manzarası ve uygun ödeme koşullarıyla, 74 ile 210 metrekare arasında değişen ofisleri, kurumsal firmalar için 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilen ofisleri ile Axis İstanbul'da A plus ofisler yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat, 48 ay vade farksız eşit taksit imkânı ve 2.50 TL sabit kur fırsatı ile satışa sunuluyor. Bu çok özel kampanya 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. 


SURYAPI MARKA'DA ÖRNEK DAİRELER HAZIR 

Bursa Nilüfer'de 316 rezidans dairesi, home ofis bloku ve alışveriş merkezinin yer alacağı Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesinde 2+1 145 metrekare ve 3+1 190 metrekare örnek daireleri satış ofisinde ziyaretçilerini bekliyor. Sosyal tesisleri, dağ manzarası ve alışveriş merkezi ile bölgeye değer katacak olan proje, şehre gelecek ulusal ve uluslararası markalara da ev sahipliği yapacak. 


Sabah


Geri Dön