18 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar'da 290 bin TL'ye 2+1!

Sur Yapı İlkbahar'da 290 bin TL'ye 2+1!

Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası Sultanbeyli'de bulunan projenin ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim imkânı sunuyor.



Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası Sultanbeyli'de bulunan projenin ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim imkânı sunuyor. İlkbahar'da tamamı peşin ve peşin+banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. Sur Yapı İlkbahar'ın ikinci etabı az katlı mimarisi, geniş bahçeleri ve sosyal tesisleri ile öne çıkıyor. 2+1 dairelerin 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 152 adet daire yer alıyor. 


YATAY BLOK 

4 yatay bloktan oluşan İlkbahar'ın ikinci etabında bulunan birçok daire ise gül bahçelerine açılıyor. Projede yüzde 50 peşinat, 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği veya yüzde 5 peşinat, yüzde 65 banka kredisi ile kalan yüzde 30'luk kısımda 36 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve sosyal tesisin de bulunduğu İlkbahar'ın ikinci etabında ayrıca tek potalı açık spor alanı, çocuk oyun alanları ve kafeler de bulunuyor. 


http://www.suryapiilkbahar.com.tr/


Sabah



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;

 

Sur Yapı'nın Sultanbeyli'deki ilkbahar projesinin ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirimle satışa çıktı, ilkbahar'da tamamı peşin ve peşin + banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. Toplamda 152 adet daire bulunan projede 2+l'ler 290 bin liradan başlıyor. 


Ekonomist


Geri Dön