26 / 04 / 2024

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Antalya

Sur Yapı Antalya'da 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabiliyor. Proje Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip.



Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen  Sur Yapı Antalya  projesinde satışlar devam ediyor.  Sur Yapı  imzası taşıyan projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipi bulunuyor.

Daire alanlarının 55 metrekare ile 231 metrekare arasında değiştiği Sur Yapı Antalya, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip. 

Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Antalya projesiyle 1 milyon 300 bin metrekarelik dev bir şehir kuruluyor.

Sur Yapı Antalya, Avrupa Birliği tarafından "Akıllı Kent" projesi kapsamına alınan, "En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi" ve "Green Good Design" ödülü aldı.

Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen  Sur Yapı Antalya projesinde; dev şehir parkı, alışveriş merkezi ve caddeler, müzeler, hastane, okullar,  amfi alanları, teknokent, süs havuzları, piknik alanı, göletler, gölet kafeleri, pergola altı dinlenme alanları mevcut.

Sur Yapı Antalya projesinin ilk etap teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor. Projede konutların yanı sıra anaokul, ilkokul, ortaokul, lise olmak üzere; 11 adet okul, 3 adet camii, bir adet organik pazar yeri, 3 adet Sağlık Ocağı, bir adet spor ve kültür merkezi, büyük bir hastane, bir müze alanı, bir adet alışveriş merkezi, dev şehir parkı ve akaryakıt istasyonu yer alacak.

Sur Yapı Antalya nerede?

Sur Yapı Antalya da 170 bin TL den başlayan fiyatlarla!

 

Tel: 444 5 787        
Web: http://antalya.suryapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön