25 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar'da lansmana özel kampanya!

Sur Yapı İlkbahar'da lansmana özel kampanya!

Anadolu yakası Sultanbeyli'de bulunan projenin ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim imkânı sunuyor. İlkbaharda tamamı peşin ve peşin+banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Anadolu yakası Sultanbeyli'de bulunan projenin ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim imkânı sunuyor. İlkbaharda tamamı peşin ve peşin+banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. 4 yatay bloktan oluşan projede 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 152 adet daire yer alıyor. 2 + 1 dairelerin fiyatı 290 bin liradan başlıyor. 


VADE FARKSIZ ÖDEME SEÇENEĞİ 

Projede yüzde 50 peşinat, 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği veya yüzde 5 peşinat, yüzde 65 banka kredisi ile kalan yüzde 30'luk kısımda 36 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve sosyal tesisin de yer aldığı İlkbahar'm ikinci etabında ayrıca tek potalı açık spor alanı, çocuk oyun alanları ve kafeler de bulunuyor. 


Habertürk 


Haber Dünya gazetesinde şöyle yer aldı:


YEŞİLİ BOL PROJEDE İKİNCİ ETABIN SATIŞLARINA BAŞLADI 

Sur Yapı, Sultanbeyli'ye İlkbahar'ı getirecek İstanbul'da çok sayıda proje geliştiren Sur Yapı, ilk etabı büyük ilgi gören İlkbahar projesinin ikinci etabını satışa çıkardı. Anadolu Yakası'mn gelişen bölgelerinden biri olan Sultanbeyli'de bulunan Sur Yapı İlkbahar'ın ikinci etabında, lansmana özel yüzde 5 indirim uygulanıyor. İlk etabında 6 ay gibi kısa bir sürede satışların büyük oranda tamamlandığı İlkbahar'da tamamı peşin ve banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. 

Projede yüzde 50 peşinat 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca yüzde 5 peşinat, yüzde 65 banka kredisi ile kalan yüzde 30'luk kısım da 36 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneğiyle ödenebiliyor. 2+1 dairelerin 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 152 daire yer alıyor. 

İstanbul'un az katlı yapısı ve geniş yeşil alanlarıyla öne çıkan ilçesi Sultanbeyli'de inşa edilen Sur Yapı İlkbahar'ın ikinci etabı az katlı mimarisi, geniş bahçeleri ve sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor. 4 yatay bloktan oluşan İlkbahar'ın ikinci etabında bulunan birçok daire, yeşilin farklı tonlarını içinde barındıran gül bahçelerine açılıyor. Yüzme havuzu, fıtness salonu,- sauna ve sosyal tesisin de bulunduğu İlkbahar'ın ikinci etabında ayrıca tek potalı açık spor alanı ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Konforlu bir aile yaşamına uygun olarak tasarlanan projede ayrıca sosyalleşme imkanı tanıyan kafeler bulunuyor. 

3. Köprü güzergahında Bulunduğu konum itibariyle birçok yere kolay ulaşım sağlanabilen Sur Yapı İlkbahar, kuzey ormanlarına, Paşaköy gişelerine ve TEM otoyoluna yakınlığıyla öne çıkıyor. Anadolu Yakası'mn kentsel dönüşümle yatırımları çeken bölgesi Sultanbeyli'de yükselecek olan proje aynı zamanda yapımı devam eden 3. Köprü güzergâhında bulunuyor. Sur Yapı İlkbahar'a komşu konumda bulunan 100 dönümlük arazide yeni bir üniversite inşa ediliyor. 

Metro hattına kolayca ulaşımın sağlanabildiği proje aynı zamanda faaliyete geçmek üzere olan400yataklı Sultan beyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor. 

Dünya



Haber Posta Gazetesi'nde şöyle yer aldı...


Sur Yapı'nın İlkbahar projesinde ikinci etap satışa çıktı. Sultanbeyli'deki proje, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuyor. İlkbahar'da tamamı peşin ve peşin, banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. 


290 bin liraya 2+1 daire 

Az katlı mimarisi, bahçeleri ve sosyal tesisleriyle dikkat çeken ikinci etapta 2+1 daireler 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 152 daire yer alıyor. İlkbahar'da yüzde 50 peşinat 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği veya yüzde 5 peşinat, yüzde imzalı ilkbahar'da 65 banka kredisi ile kalan yüzde 30'luk kısımda 36 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödenebilecek.


3. Köprü güzergahında 

Sultanbeyli'deki proje, 3. Köprü güzergahında inşa ediliyor. Metro hattına ulaşımın kolay olduğu İlkbahar, Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor. Projede, yüzme havuzu, fıtness salonu, sauna bulunurken; ikinci etapta ayrıca tek potalı açık spor alanı ve çocuk oyun alanları da yer alıyor. 


Posta





Geri Dön