20 / 04 / 2024

Sur Yapı İzmir Kompleksi'ne otel eklendi!

Sur Yapı İzmir Kompleksi'ne otel eklendi!

Firma: Sur Yapı

Proje: İzmir Kompleksi

Sur Yapı İzmir Kompleksi Bayraklı'daki eski Turyağ fabrikası arazisinde yükselecek. Görselleri değişen Sur Yapı İzmir Kompleksi'nde otel, alışveriş merkezi, rezidans daireler ve marina yer alacak.




Sur Yapı  İzmir Kompleksi  Bayraklı'daki eski Turyağ fabrikası arazisinde yükselecek. Görselleri değişen projede otel, alışveriş merkezi, rezidans daireler ve marina yer alacak. 


121 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan  Sur Yapı   İzmir  projesi denize sıfır konumda yükselecek.  Yeni Kent Merkezi olarak anılan Bayraklı 'da yer alacak olan Sur Yapı İzmir Kompleksi' nin 30 kattan fazla olması planlanıyor.


Sur Yapı İzmir Kompleksi Bayraklı Tren İstasyonu'na, otogara, Bayraklı Adliyesi'ne, Bornova' ya ve Karşıyaka'ya yakın konumda yer alıyor.


Otel, alışveriş merkezi, rezidans daireler ve marinanın yer aldığı projede seminer odaları, çok amaçlı salon, fuaye, otopark, restoran, açık oturma alanları, açık havuz, çocuk havuzu, soyunma odaları, oyun parkı, restoranlar, fitness salonu, sauna-masaj salonu bulunacak.


Sur Yapı İzmir Kompleksi görselleri 


Sur Yapı İzmir Kompleksi ne otel eklendi!


Sur Yapı İzmir Kompleksi ne otel eklendi!


Sur Yapı İzmir Kompleksi ne otel eklendi!


Telefon: 0216 556 08 00

Web adresi: http://www.suryapi.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön