28 / 03 / 2024

Sur Yapı kadrosunu genişletiyor, Yüksel Proje Elektronik Mühendisi arıyor!

Sur Yapı kadrosunu genişletiyor, Yüksel Proje Elektronik Mühendisi arıyor!

Sur Yapı, kadrosunda yenileme yapmak için düğmeye bastı. Yüksel Proje, Elektrik Elektronik Mühendisi işe alacak. İşte inşaat sektöründe haftanın iş ve kariyer fırsatları



Sur Yapı, yeni projeleri için yeni kadrolar kuruyor. Yeni başlayan projeleri için birçok eleman alacak olan Sur Yapı, adayları titizlikle seçiyor.


Proje Koordinatörü (KOD:PK) pozisyonu için iş merkezi, AVM, konut alanında en az 20 yıl tecrübeli, taahhüt,yatırım ve kontrol tarafından görev almış elemanları seçiyor. Aynı zamanda şantiye düzenleme, hak ediş, mekanik konulara hakimiyeti,iş güvenliği, kalite standartlarına vakıf özellikleri de göz önünde tutuyor. 


Proje Müdürleri (KOD:PM) pozisyonu için minimum alanında 15 yıl tecrübeli olması isteniyor. Yüksek katlı kule yapıları, toplu konut, ofis binaları veya AVM’lerde deneyimli elemanlara öncelik verecek olan Sur Yapı, kaba ve ince, mekanik ve elektrik işlerinden anlayabilen ayrıca iş güvenliğinde bilgili proje müdürleri arıyor.


İnce İşler Şefi (KOD:İİŞ) pozisyonu için üniversitelerin İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Adaylarda 10 yıl tecrübe aranırken tüm ince işleri sevk edebilecek kabiliyeti olan ve tercihen daha önce bu tür işlerde çalışmış adaylara öncelik veriliyor. 


Kaba İşler Şefi (KOD:KİŞ) başvuruda bulunacak adayların üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olma şartı aranırken, betonarme ve konut işlerinde minimum 10-15 yıl deneyimli elemanlar aranıyor. Geniş saha ve çoklu bloklarda çalışmaya yatkın, elemanları idare edebilecek, iletişim yönü kuvvetli adaylar alınıyor.


Uygulama Tasarım Mimarı (KOD:UTM) pozisyonuna başvuruda bulunacak adayların en az 5 yıl deneyimli olması gerekiyor. Uygulama projesi hazırlama konusunda hazırlama ve geliştirme yetisine sahip, malzeme bilgisine sahip, AutoCad ve Office programlarını kullanabilen adayların başvuruları bekleniyor. Adayların aktif araç kullanıyor olması ve Anadolu yakasında ikamet etmesi bekleniyor.


Makine Mühendisi (KOD:MM) adayların HVAC, yangın, sıhhi tesisat uygulamalarında en az 5 yıl deneyimli, hak ediş kontrolünde tecrübeli, proje okuma ve geliştirme yeteneği olan adayların başvurularını kabul ediyor. 

Sur Yapı, Elektrik Mühendisleri, Mekanik Tekniker, Elektrik Teknikeri gibi pozisyonlarında açık olduğu belirterek özelliklerini şu şekilde sıralıyor:


Elektrik Mühendisi (KOD:EM) Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, 5 yıl deneyim sahip, büyük çaplı konut projelerinde ya da AVM gibi büyük projelerde görev almış, Office ve AutoCad programına hakim mühendislerin başvurularını kabul edecek olan Sur Yapı, taşeron sevk idaresini ve elektrik işler ile diğer disiplinler arasındaki koordinasyonu sağlayabilecek Anadolu yakasında ikamet eden elemanları alıyor.


Mekanik Tekniker (KOD:MT) konusunda en az 6 yıl tecrübeli, HVAC yangın, sıhhi tesisat uygulamalarında en az 5 yıl deneyimli, hak ediş ön kontrolünde deneyimli teknikerler aranıyor.


Elektrik Teknikeri (KOD:ET) Üniversitelerin iki yıllık bölümlerinden mezun, büyük projelerde daha önce çalışmış, 3 yıl deneyimli, ekip çalışmasına yatkın teknikerler aranıyor.


Metraj ve Planlama Mühendisi (KOD:MPM) Primavera 6.0 yazılımına ve diğer ilgili programlara hakim, keşif ve metraj tecrübeli, askerliğini yapmış mühendis aranıyor.


Saha Mimarı (KOD:SM) İnce işler alanında minimum 5 yıl tecrübeli, üniversitelerin Mimarlık bölümlerinden mezun, çoklu bloklu projelerde çalışmaya yatkın mimarlar aranıyor.


Sur Yapı, Satış Sonrası Hizmet Sorumlusu (KOD:SSHS) pozisyonuna başvuruda bulunacak adaylarda ise İnşaat Teknikerliği bölümü mezunu, en az 2 yıl bu alanda tecrübeli, bilgisayar kullanım konusunda çok iyi ve ikna kabiliyeti yüksek elemanların başvurularını değerlendiriyor.


Başvuruda bulunacak adaylar, başvuruda bulunmak istedikleri pozisyonun ilan kodu ile cv’lerini göndermeleri gereklidir.


Merkez Ofis: Burhaniye Mh. Abdullahağa Cd. No:21 Altunizade/İstanbul

Tel: 0216 556 08 00 Faks: 0216 422 65 14  E-Mail: ik @suryapi.com.tr


Yüksel Proje, Elektrik Elektronik Mühendis arıyor


Yüksel Proje, proje ve taahhüt alanında faaliyet gösteren bir firma olup başvuruda bulunacak adayların  Ankara  ofisinde görevlendirileceği belirtiyor.


Adaylarda aranan özellikler ise Elektrik, Elektronik-Elektrik Mühendisliği mezunları, AG ve bina iç tesisatı, OG enerji temin ve dağıtımı veya Zayıf akım sistemleri projelendirme hizmetlerinden en az 3 yıl deneyimli olması gerekiyor. İyi derecede İngilizce biliyor olması gereken adayların askerliklerini tamamlamış olmalarına dikkat ediliyor. 


Başvuruda bulunacak adaylar www.kariyer.net adresinden 827868 numaralı ilana başvuruda bulunmaları gerekiyor.


RODA Gayrimenkul, Uzman Emlak Danışmanı arıyor


RODA Gayrimenkul lise veya üniversite mezunu 25-35 yaşları arasında, emlak geliştirme konusunda deneyimli, bilgisayar programlarına hakim aktif araç kullanabilen Uzman Emlak Danışmanı arıyor.


Gayrimenkul sektöründe tecrübeli, Uzman Emlak Danışmanı pozisyonu için başvuracak adayların ikna kabiliyetinin yüksek ve insan ilişkilerinde başarılı olması gerekiyor. Ekip çalışmasına uygun, özgüvenli ve sabırlı, girişimci özellikleri aranan adayların maaş+yüzde bedeli oran ile çalışmayı kabul etmeleri gerekiyor. 

Adayların www.kariyer.net adresinden 826224 numaralı ilana başvurularını yapmaları bekleniyor.


Şenoğlu Boya ve Kimya İnş. San. Şirketi İnşaat Mühendisi arıyor


Şenoğlu Boya, dış cephe mantolama, ısı,su ve ses yalıtımı ve yapı kimyasalları sektöründe görev alabilecek, aktif araç kullanabilen İnşaat Mühendisi arıyor. Adayların, şantiye takibi, teklif ve sözleşme konularına hakim ayrıca seyehat engelinin olmaması ve askerliğini tamamlamış olması gerekiyor. Düzce’de ikamet eden adayların www.kariyer.net adresinden 820971 numaralı ilana başvurmaları gerekiyor.


BTSO Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İnşaat Mühendisi alacak


BTSO Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü kendi bünyesinde çalıştırmak için İnşaat Mühendisi, Makine Mühendisi ve Elektrik-Elektronik Mühendisi alacak.Başvuruda bulunacak adaylar, Bursa’da ikamet etmesi gerekli olup konusunda en az 3 yıl deneyimine bakılacak. Adayların KPDS sınavında B düzeyince yabancı dil bilgisine sahip olması aranıyor. Yurtdışı seyehat engeli olmayan ve aktif araç kullanan adayların başvurularını bekleyen BTSO, Autocad ve Microstation programlarını bilen adayların başvurularını bekliyor.Adaylar müracaatlarını aşağıda belirtilen adreslere ve telefon numaralarından yapabilirler:


BTSO Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü 

Adres: Mavi Cd. 2. Sk. No: 2 Nilüfer/Bursa

Telefon: 0224 243 38 00 

Faks: 0224 243 21 54

E-Mail: ik @bosb.org.tr


Bonzet İnşaat ve Taahhüt A.Ş. İnşaat Teknikeri arıyor


Bonzet İnşaat’ın İstanbul merkez ve şantiyelerinde çalışmak üzere eleman alacak. Adaylarda aranan ortak özellikler; en az 5 yıl benzeri iş tecrübesinin oluşu ve çok iyi derecede İngilizce bilgisinin olması gerekiyor.


İş Pozisyonları

Mali ve İdari İşler Yöneticisi

Teknik ofis şefi (TOŞ)

Proje Müdürü (PM) Mimar veya İnşaat Mühendisi

Hakediş ve Planlama Mühendisi (HPM)

İnşaat Teknikeri (İT)

Başvurular www.bonzet.com.tr adresinden İK’ye gönderilmesi gerekiyor.


Eyfel Yapı, Muhasebe Şefi arıyor


Eyfel Yapı, Kağıthane merkez ofislerinde görev alabilecek, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, bilgisayarlı kayıt sistemlerinde deneyimli, Mali mevzuata hakim Muhasebe Şefi arıyor. Adayların özgeçmişlerini ik @eyfelyapi.com adresine göndermeleri gerekli.


Hitit Mobilya Mimar arıyor


İstanbul Mecidiyeköy ve Beşiktaş’taki şantiyelerde görev alabilecek, ince işler ve shop drawing çizimlerinde en az beş yıl tecrübeli Mimar arayan Hitit Mobilya başvuruda bulunacak adayların cv’lerini  atilla @hititmobilya.com.tr adresine göndermeleri gerekiyor.


Özkar İnşaat A.Ş. İnşaat Mühendisi arıyor


Van şehir merkezi şantiyesinde görev alabilecek İnşaat Mühendisi, İnşaat Teknikeri, Elektrik Mühendisi ve Elektrik Teknikeri alacak olan Özkar İnşaat’a özgeçmiş gönderebilmek için iletişim bilgileri şöyle: 


0312 219 16 86 numaralı telefondan ya da info @ozkar.net 


Işıklar Holding İnşaat Mühendisi ve İnşaat Teknikeri alacak


Niğde’de kurulu olan Işıklar Holding bünyesinde görevlendirilmek üzere İnşaat Mühendisi ve İnşaat Teknikeri alacak.İnşaat Mühendisi pozisyonu için başvuruda bulunacak adayların üstyapı inşaat uygulamalarında  en az 3 yıl deneyim İnşaat Teknikeri pozisyonu için ise topograf alet kullanımında en az 3 yıl deneyimli başvuruları bekliyor.

Askerliğini yapmış, Office programlarını kullanabilen adaylar özgeçmişlerini [email protected] adresine gönderebiliyor veya 0312 231 51 86 numaralı telefondan detaylı bilgi alabiliyor.


Yazıcı Grup, Mimar ve İç Mimar arıyor


Autocad ve 3D çizim programlarını kullanabilen, B sınıf ehliyete sahip ve askerliğini yapmış Mimar ve İç Mimar arayan Yazıcı Grup için başvuruda bulunacak adayların pema @yazici.com.tr adresine cv göndermeleri gerekli olup, 0242 462 12 10 telefon numarasından da daha detaylı bilgiye ulaşabilirler. 


Karayolu inşaatında çalışmak üzere İnşaat Mühendisleri aranıyor


İç Anadolu Bölgesinde, karayolu inşaatında görevlendirilecek, toprak işleri ve BSK da deneyimli İnşaat Mühendisleri aranıyor. Başvurular için elemanara @hotmail.com.tr adresine cv gönderilebiliyor.


İlknur Ekelik / emlakkulisi.com


Geri Dön