28 / 03 / 2024

Yazıcı Grup

Yazıcı Grup

Seba İnşaat şžirketi"nin İstinye"de hayata geçirdiği Seba Vista; 15 bin metrekarelik alanda konumlanıyor. Seba Vista; 3 katlı 14 bloktan meydana geliyor

İstinye Seba Vista, 2012'de teslim edilecek!

Seba Vista; 3 katlı 14 bloktan meydana geliyor. Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Seba Vista; İstinye"de konumlanıyor

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

İzmit 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi yarın açılıyor!

İzmit Belediye tarafından yaptırılan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, 13 Ekim Salı günü açılacak. Körfez mahallesi Seyhan sokakta bulunan merkezin açılışı saat 14.00’de yapılacak.

Mehmet Yazıcıoğlu Emniyet Kavşağı inşaatını inceledi!

Karayolları Bursa Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, bölge müdürlüğünde görev yapan çalışma ekibiyle Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Emniyet Kavşağı projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Şadi Yazıcı'dan Tuzla Sahil projesindeki rant iddiasına yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Tuzla Sahili'ne yapılacak olan düzenleme ile ilgili ortaya çıkan asılsız iddialarla Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'dan cevap geldi.

Binalar 3 boyutlu yazıcıdan çıkınca inşaat sektörüne ne olur?

Radikal Gazetesi'nin yazarlarından Güven Sak, bugünkü yazısında 3 boyutlu yazıcıların inşaat sektörüne etkilerini anlattı. İşte o köşe yazısı...

İşte Çin'de 3D yazıcıyla yapılan 200 metrekarelik ev!

Çin'in Şanghay kentinde 3D yazıcıyla 200 metrekarelik bir ev inşa edildi. Bir inşaat şirketinin yaptığı evin maliyetinin sadece 30 bin yuana (12 bin 580 TL) mal olduğu belirtildi.

Öz Yazıcıoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Gıda İletişim İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Yazıcıoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Gıda İletişim İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Yazıcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

3D yazıcı ile konut üretilmesi sektöre yön verecek!

DÜNYA inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

İzmit 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

İzmit'teki 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi açılışa hazır!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın seçim beyannamesinde yer alan 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi Projesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı dönemi!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı ile konut üretilecek!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Şahinbey Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları'nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Yazıcı Grup Haberi

Yazıcı Grup

 

Seba Vista; Seba İnşaat tarafından İstinye"de hayata geçiriliyor. Proje içerisinde 56 daire bulunuyor. 3 katlı 14 bloktan meydana gelen Seba Vista"da satışlar başladı.
15 bin metrekarelik alanda konumlanan Seba Vista"da her blokta 4 daire bulunuyor. Teslimlerin Ağustos 2012"de yapılacağı Seba Vista; Loft Mimarlık tarafından tasarlanıyor.

Seba Vista; 210 metrekarelik 4 oda 1 salon çatı katları ve 260 metrekarelik 5 oda 1 salon bahçe katlarından meydana geliyor.

15 bin metrekarelik alanda inşa edilen Seba Vista; 2012 yılının Ağustos ayında tamamlanacak ve teslim edilecek.

0212 323 03 03